Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Benedict Cumberbatch och Martin Freeman oense om Sherlock

Benedict Cumberbatch och Martin Freeman oense om Sherlock

Filip Kruse | Nyhet
25 april 2018
Filip Kruse | Nyhet
25 april 2018

Sherlock-stjärnorna har olika åsikter om arbetet med serien.

Martin Freeman och Benedict Cumberbatch i "Sherlock"
Martin Freeman och Benedict Cumberbatch i Sherlock. Foto: BBC

Martin Freeman tycker att serien Sherlock blivit tråkigare att arbeta med på grund av fansens skyhöga förväntningar. Benedict Cumberbatch delar inte hans syn.

Ödet för BBC:s succéserie Sherlock är osäkert. Den fjärde säsongen mottogs inte lika väl som de andra och Martin Freeman, som spelar Watson, berättade nyligen att han tycker att det blivit tråkigare att arbeta med serien i och med fansens orimligt höga förväntningar. Benedict Cumberbatch, som spelar Sherlock Holmes, har i The Telegraph svarat på kollegans kommentarer.

Cumberbatch menar att det är "patetiskt" att det enda som krävs för Freeman att inte vilja fortsätta är publikens förväntningar och delar alltså inte kollegans åsikt. Han håller med om att det bildats en form av besatthet bland Sherlock-fans som får dem att tro att serien tillhör dem, trots att de inte är med och skapar den. Men Cumberbatch menar alltså att faktumet inte påverkar hans sätt att arbeta speciellt mycket.

I nuläget är det oklart om vi kommer att få se en femte säsong av den moderna tappningen på Sherlock Holmes. Serien har tills vidare lagts ner, men en återkomst är inte helt utesluten.

Vill du se en fortsättning på Sherlock?

NÄSTA ARTIKEL