Hero gradient image

Ben Affleck slutar som Batman?

Kristian Andersson | Nyhet
23 juli 2017
Kristian Andersson | Nyhet
23 juli 2017

Ben Affleck i Batman v Superman

Ben Affleck som spelar den nuvarande Batman i Warner Bros-och DC-universumet ser slutet av karriären som superhjälte. Han har spelat i ”Batman V Superman: Dawn of Justice”, ”Suicide Squad” och spelar i kommande ”Justice League”, men antagligen blir det inte fler Batman-filmer för Affleck.

Enligt The Hollywood Reporter försöker bolagen inleda avgången av nuvarande Batman som spelas av Ben Affleck då han inte längre vill ha rollen.

LÄS OCKSÅ: John Heard död

Chefen för produktionsbolaget Warner Bros Toby Emmerich har berättat att de vill behålla Ben som Batman så länge det bara går. Matt Reeves har också förtydligat att han vill ha Ben Affleck som Batman i hans kommande film som ännu inte fått ett premiärdatum.

Men tydligen har Affleck varit ganska missnöjd med sin roll och många verkar övertygade om att han kommer att lägga av. Han har fått ett ganska kallt mottagande av fansen, som är vana att se Christian Bale spela rollen. Det är med andra ord svårt att fylla upp Bales skor.

Det var även tänkt att Affleck skulle regissera den kommande Batman-filmen, men så blev det inte. Han tog ett steg tillbaka.

Vill du se Affleck i fler Batman-filmer?