Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ben Affleck nära att hoppa av Batman – kan ersättas av Jake Gyllenhaal!

Ben Affleck nära att hoppa av Batman – kan ersättas av Jake Gyllenhaal!

Kristian Andersson | Nyhet
19 november 2017
Kristian Andersson | Nyhet
19 november 2017

Ben Affleck verkar hoppa av rollen som Batman för att lämna plats åt någon ny!

Batman
Foto: Warner Bros.

Enligt amerikanska medier har Ben Affleck återigen flaggat för att han inte planerar att vara med i någon ny Batman-film. Nu går det även rykten om att Jake Gyllenhaal kommer att ta på sig rollen som Batman. Det vill säga om inte Affleck gör en Daniel Craig och överraskar oss alla med en u-sväng!

Det var ett tag sedan Ben Affleck hoppade av som producent till den kommande Batman-filmen, men nu verkar det som att han även lämnar rollen som Batman.

Producenten bakom Justice League har berättat att Batman är en roll man inte under en längre tid kan spela, det behöver bytas skådespelare efterhand.

Nu verkar det dock som att Jake Gyllenhaal skulle kunna bli nästa nästa Batman. Det påstås vara något Warner Bros funderat på över en längre tid.

Övrigt vet vi sedan tidigare att det planeras för en film om Batmans ärkefiende Jokern, kanske har Jake Gyllenhaal då tagit på sig sin mantel! Undrar du vem som sa spela jokern ser Jared Leto ut att vara närmast rollen, men det har även pratats om att ingen mindre än Leonardo DiCaprio kan trä på sig den lila kavajen. Regissören bakom Joker-filmen kan bli tungviktaren Martin Scorsese!

Vad tror du? Kan Jake Gyllenhaal göra ett bra jobb som nästa Batman?