Bella Thorne avslöjar – sparkades nästan från Disney för att hon bar bikini

Bella Thorne avslöjar – sparkades nästan från Disney för att hon bar bikini

Filmtopp
29 december 2022 kl. 12:12

"Shake it Up"-stjärnan förlorade nästan jobbet

I en intervju berättar Bella Thorne att Disney "nästan sparkade" henne på grund av en bild där hon som 14-åring hade en tvådelad bikini på sig när hon var på stranden.

I en intervju i Emily Ratajkowskis podcast High Low With EmRata öppnar skådespelerskan och artisten Bella Thorne upp sig om en turbulent tid i sin ungdom. Den före detta barnskådespelerskan blev ett stort namn under början av 2010-talet med sin medverkan i den populära serien Shake it Up, i vilken hon spelade ena huvudrollen. Den andra spelade av ingen mindre än Zendaya.

Under samtalet berättar hon om olika tillfällen där hon trots sina unga ålder kände att hon blev sexualiserad av sin omgivning, men även folk i branschen. Hon berättar exempelvis att Disney Chanel, som sände hennes succéserie Shake it Up, var nära på att sparka henne efter att hon som 14-åring hade på sig en bikini på stranden – och ett fan tog en bild som blev viral.

Zendaya och Bella Thorne
Zendaya och Bella Thorne i "Shake it Up". Foto: Disney

Blev ombedd att ha "pojkbyxor" på stranden

"Vid ett tillfälle blev jag nästan sparkad från Disney Channel eftersom jag var 14 år och bar en bikini på stranden. Stylisten som jag hände med hade satt en kedja på mig, som var som en kroppskedja. Förstår du? Jag bryr mig inte. Det var ett fan som tog en bild på mig på stranden. Jag blev nästan sparkad. Den var över all media, den var bokstavligt talat viralt. Det var som, 'Hur vågar den här lilla tjejen göra så? Detta är så äckligt.'"

Hon förklarar vidare att folk pressade Disney till att göra sig av med henne, men att de i slutändan valde att inte falla för trycket. Däremot ska de ha sagt till henne att hon inte nästa gång får gå ut i "pojkbyxor och stor t-shirt" nästa gång hon är på stranden.

Regissören tyckte hon var för flirtig som 10-åring

Hon berättar också om ett möte hon hade med en regissör fyra år tidigare, när hon var tio år gammal, som blev obekväm för att han tyckte att hon flirtade med honom. "Vad fan pratar du om?! Jag bryr mig inte ett skit om vad jag sa! Jag var 10 år gammal, varför skulle du tro att jag gjorde det?", sade hon i sändningen.

Nästa år kommer Bella Thorne med nio (!!!) nya roller enligt IMDb.

NÄSTA ARTIKEL