BEKRÄFTAT: Vår tid är nu säsong 3 på väg

BEKRÄFTAT: Vår tid är nu säsong 3 på väg

Axel Diedrichs
Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 05:54 | Publicerad 24 november 2017 kl. 11:03

Det är nu bekräftat att Vår tid är nu säsong 3 av SVT är på gång

Vår tid är nu - säsong 3 på väg
Foto: SVT.

Sveriges television hade knappt gett oss hela den första säsongen av deras nya brakserie innan de gav oss nyheten att en tredje säsong kommer att spelas in. Säsong 3 är planerad att ha premiär 2019, bekräftar SVT:s programchef Anna Croneman. Croneman, som i en intervju med Expressen gav oss de goda nyheterna, menar att hon innerligt ser fram emot att få berätta vidare om familjen. Hon är även tydlig med att hon är stolt över att serien inte bara når de vuxna, men att även den yngre publiken uppskattar den. Serien hade premiär 2 oktober 2017 och det sista avsnittet av säsong 1 sänds den 4:e december. Säsong 2 har premiär under 2018. 

Om du missat vad dramat handlar om: när ena syskonet Nina förälskar sig i en kökspojke och mellansonen Peter återvänder hem vankas det genast interna konflikter. Kommer mamma Helga att lyckas hålla samman sin familj?

Serien är ett väldigt stort samarbete

I serien ser vi en hel del bekanta ansikten, bland annat Lorry-vännerna Suzanne Reuter och Peter Dalle. Adam Lundgren som spelade Pål i filmen Känn ingen sorg är även han med och pryder den redan gedigna rollistan.

är redan känt en samproduktion mellan SVT, Viaplay, Film i Väst och Jarowskij. Serien kommer därför att visas på Viaplay, men avsnitten går upp först efter att de sänts på TV. Succén serien gjort kan bara beskrivas som enorm. Avsnitten beräknas landa på ett snitt mellan 1,8-1,9 miljoner tittare. Vilken framgång!

Expressen rapporterar att Säsong 3 kommer att utspela sig mellan åren 968 och 1971. Vi kan även vänta oss att flera nya karaktärer kommer att träda in i Helga och de andras värld.

Vad säger du, kära film-och tv-älskare, ser du fram emot att få mer av det goda?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL