Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Nun 2 är på gång

Bekräftat: The Nun 2 är på gång

Linda Forssén | Nyhet
28 april 2022
Linda Forssén | Nyhet
28 april 2022

Men när filmen släpps vet vi ej

Den första filmen släpptes för fyra år sedan och fick då blandade recensioner. Oavsett vad du tyckte om den så är The Nun 2 på väg!

Warner Bros. presenterade i tisdags under CinemaCon att The Nun 2 är på gång. Filmen är en fortsättning på den första från 2018. Manuset kommer att skrivas av Akela Cooper som skrivit filmen Malignant (2021) och serien Luke Cage (2016–2018). Den första filmen var inte så populär bland varken fans och kritiker, men drog likväl in hela 365.5 miljoner dollar världen över.

The Nun är inom The Conjuring-universumet fick vi se nunnan Valak (Bonnie Aarons) redan i The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist (2016). Enligt Collider blir det filmseriens överhuvud James Wan, som kommer att producera även den här filmen och Aarons blir sannolikt den som spelar Valak.

Om du inte minns den första filmen

En präst med ett hemsökt förflutet och en ung novis blir ivägskickade till Vatikanen för att undersöka en nunnas självmord i Rumänien. När de väl är där konfronterar de en demon som tagit en form av en läskig nunna.

Än så länge vet vi inget om vad uppföljaren kommer att handla om i detalj, och ett utgivningsdatum är ej satt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL