Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Bekräftat: Sherlock säsong 5 nedlagd

Bekräftat: Sherlock säsong 5 nedlagd

Axel Diedrichs | Nyhet
03 februari 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
03 februari 2018

Senaste nytt om "Sherlock" säsong 5: Den populära TV-serien om det osannolika detektivparet läggs ned, tills vidare.

serien sherlock läggs ned

I en intervju med Radio Times bekräftade skaparna Steven Moffat och Matt Gatiss att BBC:s berömda TV-serie Sherlock säsong 5 inte blir av, åtminstone inte på ett bra tag.

Fansens relation till Sherlock har länge varit i gungning. Detta beror på att seriens framtid länge verkat oklar. De som följt serien vet att avsnitten inte gått som en klocka, utan de har fått vänta olika länge varje mellan säsongerna. Mellan säsong 2 och 3 dröjde det två år, likaså mellan säsong 3 och 4. Dessutom kan vi lägga till att de två huvudrollerna Benedict Cumberbatch och Martin Freeman är eftertraktade skådespelare, med ständigt andra feta erbjudanden på bordet.

Med detta sagt kommer det kanske inte som någon överraskning att Sherlock säsong 5 uteblir. Men, det finns alltid hopp för att serien kommer att komma tillbaka, menar en av skaparna:

– Vi har ingen direkt plan. Men sett till allas engagemang, skulle det förvåna mig om vi inte gjorde någon mer "Sherlock", men jag vet inte när. Ett större gap? Det finns alltid större gap!, sade Steven Moffat till Radio Times.

Under tiden Sherlock inte fortsätter, kommer skaparna att ägna sig till att göra annat inom TV:

– Vi gör Dracula nu, som kommer att ta minst två år. Under tiden kommer vi inte att arbeta på "Sherlock", sade Matt Gatiss i samma intervju.

Här kan du i jakt på annan underhållning läsa om de nya serier, som kommer upp 2018.

Hoppas du på att till slut få återse våra kära utredare i Sherlock säsong 5?

NÄSTA ARTIKEL