BEKRÄFTAT: Melrose Place får ny serie – stjärnorna från 90-talet återvänder

BEKRÄFTAT: Melrose Place får ny serie – stjärnorna från originalet återvänder

Axel Diedrichs
11 april 2024 kl. 12:04

Dags att återvända till West Hollywood

I dag rapporterar amerikansk media att kultserien "Melrose Place" kommer tillbaka med en helt ny serie. Heather Locklear, Laura Leighton och Daphne Zuniga återvänder allihop.

Nog för att Camilla Läckberg tagit tillbaka såpan till Sverige, men är världen redo i stort att göra det samma? Nog verkar det allt så. Tidningen Deadline rapporterar att CBS Studios nu utvecklar en reboot på den kultförklarade nittiotalsserien Melrose Place. Man kommer också att ta tillbaka följande stjärnor från originalet: Heather Locklear, Laura Leighton och Daphne Zuniga som alla blev stora med serien när det begav sig. Just nu håller CBS på att pitcha till tv-kanaler och streamingtjänster som de vill ska sända den.

Nya Melrose Place-serien utspelar sig flera år efter originalet

I vanliga fall finns det sällan så här tidigt särskilt många djupgående detaljer som vi kan dela med oss av. Men i det här fallet har vi fått veta en hel del om handlingen, som utspelar sig flera år efter den ursprungliga serien och som kommer att ge oss mer av dess älskade karaktärer och vad de hittar på i dag.

I den nya delen samlas invånarna i Melrose Place för att hedra en av sina kära vänners plötsliga bortgång. Men snart kommer inte bara gamla trauman till liv, det återupplivas även gamla romanser och dispyter, vilket avslöjar nya hemligheter. Tittarna kan räkna med att kastas in i ett kaotiskt drama som påminner om originalserien, men med en mycket mer modern synvinkel. Heather Locklear, Laura Leighton och Daphne Zuniga ska reprisera sina ikoniska roller som Amanda Woodward, Sydney Andrews och Jo Reynolds. 

Nya Melrose Place ska göras av Lauren Gussis, som är skapare och exekutiv producent för Insatiable (2018-2019) på Netflix. När den förväntas ha premiär är ännu för tidigt att säga. Förhoppningsvis vet vi mer snart.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL