Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Joker

BEKRÄFTAT: Joaquin Phoenix gör nästa Jokern

Kristian Andersson | Nyhet
12 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
12 juli 2018

Joaquin Phoenix tar rollen som Jokern.

Nu är det äntligen helt bestämt, efter många rykten kommer Joaquin Phoenix att spela Jokern. Det blir helt klart spännande att se hur bra Phoenix version står sig mot Heath Ledgers mästerliga version.

Genom tiderna har vi sett flera Jokrar, en av dem var Heath Ledger som vann en Oscar för sin prestation, andra skådespelare som också haft rollen är Jack Nicholson och Jared Leto. Ett porträtt som inte blev varmt välkommet var Jared Letos version, i floppen Suicide Squad.

Den nya filmen om Jokern är en ursprungsberättelse om den oförutsägbara antagonisten. Filmen kommer att regisseras av Todd Phillips och Jokern kommer att spelas av ingen mindre än Joaquin Phoenix. Skådespelaren var Phillips första hans val, vilket han gick ut med tidigare i år. Många skulle hävda att Phoenix är en av de absolut främsta, med berömda insatser i filmer som The Master, Her och You Were Never Really Here. 

Enligt The Hollywood Reporter kommer inspelningen att påbörjas i New York i september, om allt går i lås.

Jokern bli ingen vanlig DC film med massa superhjältar och stora slagfält, därav har de en mindre budget till sitt förfogande. Närmare bestämt 55 miljoner dollar.

Filmen är skriven av Scott Silver. Vi vet inte när den har premiär.

Är du sugen på en till film med Jokern?

NÄSTA ARTIKEL