Bekräftat: det blir en tredje säsong av The Bear

Bekräftat: det blir en tredje säsong av The Bear

Axel Diedrichs
07 november 2023 kl. 08:11

Restaurangen står öppen ett tag till

Fansen har väntat på besked och nu kan vi bekräfta att det blir en "The Bear" säsong 3 med Jeremy Allen White. Detta rapporterar The Variety.

Dramaserien The Bear har varit en av de mest populära och hyllade titlarna på Disney+ de senaste två åren. Med sin finstämda och samtidigt kaotiska ton har berättelsen om en familjedriven restaurang i Chicago – som ska nå michelinnivå – fått fram en äkthet som gått hem i hushållen. Månader efter att den andra säsongen har gått i mål kan vi äntligen meddela att The Bear säsong 3 blir av. Tidningen Variety rapporterar att kanalen FX har förnyat serien

The Bear, som imponerade på publiken under sin första säsong och sedan uppnådde ännu större framgångar i säsong två, har blivit ett kulturell fenomen. Vi är så stolta över att samarbeta med Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior och resten av det kreativa teamet, skriver FX i ett uttalande och fortsätter: 

– Vi och våra partners på Hulu ser tillsammans med fansen fram emot nästa kapitel i berättelsen om The Bear.

Bekräftat: det blir en tredje säsong av The Bear
Foto: FX.

The Bear säsong 3 har mycket att leva upp till

 

Serien som frontas av Jeremy Allen White blev något av en otippad succé när den först gick upp på FX och Hulu i USA. Det fanns ingen hajp inför premiären, och när den blev tillgänglig i Sverige med hela säsongen ute på ett bräde infann sig succén även här i ett ögonblick. Arbetet på den andra säsongen drog igång tidigt efter den första, men man gick trots den snabba produktionstakten inte ned sig det minsta i kvalitet.

kritiker.se kan vi se att båda säsongerna har löjligt höga 4.5/5 i betyg av Sveriges recensenter. Även Filmtopps skribenter har fallit hårt för serien. I recensionen av den andra säsongen skriver Sebastian Stierner följande:

– Känslorna går ofta varma men samtidigt finns det utrymme för lugn och eftertanke. En scen kan dröja sig kvar för att skildra en karaktärs glädje eller brusande ilska.

Det finns inget utsatt premiärdatum för The Bear säsong 3, men baserat på produktionens raska takt så här långt lär vi inte behöva vänta allt för länge på fortsättningen.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

NÄSTA ARTIKEL