Suzanne Reuter har bestämt sig – slutar på ICA-Stina i TV-reklamerna

BEKRÄFTAT: Därför slutar Suzanne Reuter som ICA-Stina i TV-reklamerna

Axel Diedrichs
08 maj 2024 kl. 08:05

Skådespelaren tackar för sig

Svenska TV-tittarna har blivit vana vid att se Suzanne Reuter som ICA-Stina, men nu kommer reklamsagan till sitt slut. Skådespelaren har bestämt sig för att hoppa av.

Den folkkära skådespelaren Suzanne Reuter har en rik karriär med framgång efter framgång. Om det inte varit i TV-serier som Svensson, Svensson, Vår tid är nu och sådant hon hittat på med Lorry-gänget, så har det varit med en rad stora filmer som Tomten är far till alla barnen, Morgan Pålsson – världsreporterQuick och Jag kommer hem igen till jul eller sådant som hon gjort på teatern. 

Under sina år som aktiv har Reuter dessutom ägnat sig åt att göra reklam, där hon på senare tid varit med i de populära ICA-reklamerna i rollen som ICA-Stina. Nu har hon dock bestämt sig för att kliva bort från uppdraget.

Därför slutar Suzanne Reuter som ICA-Stina

I det senaste avsnittet får vi se när ICA-Stina packar sin resväska för att bege sig av på en resa. På vägen möter hon Lorry-kollegan Claes Månsson. När hon frågar om ICA-Stig (Björn Kjellman) vill med, svarar han att han inte kan på grund av att butiken måste tas hand om.

Fredrik Kullberg, som är marknadschef på ICA Sverige, skriver följande i ett mejl till tidningen Hänt:

– Efter drygt tre år har Suzanne nu bestämt sig att det är dags för henne att göra andra saker än att porträttera Ica-Stina. Vi önskar henne all lycka till och vårt arbete med att utveckla ICA-såpan fortsätter.

Vi önskar Suzanne Reuter fortsatt lycka i framtiden och med vad hon beslutar sig för att göra i karriären.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL