Baywatch kommer tillbaka – allt vi vet om nya serien

Baywatch kommer tillbaka – allt vi vet om nya serien

Axel Diedrichs
16 april 2023 kl. 16:04

Kultserien får reboot

Deadline rapporterar att "Baywatch" kommer tillbaka i form av en helt ny serie. Här är allt vi vet om produktionen!

Originalet med Pamela Anderson och David Hasselhoff rullade mellan 1989-2001 och var då TV-världens allra största serie. I dag nås vi av den stora nyheten om att Baywatch kommer tillbaka – den här gången med en helt ny serie. Detaljerna vi kan dela med oss av är i dagsläget få, men vi leder dig genom dem ändå!

Baywatch kommer tillbaka – allt vi vet om nya serien
Foto: NBC.

Få detaljer om nya Baywatch

Enligt uppgifter till Deadline har produktionsbolaget Freemantle jobbat i det dolda med att ta fram underlaget till en ny Baywatch-serie, som vi förstår är en reboot med helt nya karaktärer. De ska nu vara i dialog med både TV-kanaler och streamingtjänster för att hitta vilka aktörer som ska visa serien. 

I dagsläget finns det inga kreativa mästerhjärnor kopplade till projektet, inte heller några färdiga skådespelare. Det har heller inte kommunicerats ut något besked kring ifall vi kommer att återse Pamela Anderson och David Hasselhoff i nya Baywatch

Kultserien fick sig tidigare en reboot i form av filmen Baywatch (2017) med Dwayne Johnson och Zac Efron. Den gick med miljontals dollar i vinst, men sågades samtidigt vid fotknölarna, av såväl fans som kritiker, att man drog sig från att göra en uppföljare.

Det finns inga uppgifter om när vi kan förvänta oss att se premiären för nya Baywatch-serien landa.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL