Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Barntillåten Deadpool släpps till jul

Barntillåten Deadpool släpps till jul

Kristian Andersson | Nyhet
07 november 2018
Kristian Andersson | Nyhet
07 november 2018

Fox arbetar på en barntillåten version av "Deadpool 2" som släpps i december.

Deadpool med tomeluva.
Foto: 20th Century Fox.

Till jul återser vi "Deadpool 2" i en ny och barntillåten version. Detta eftersom produktionsbolaget 20th Century Fox har filmat nytt material och klippt bort vissa actionscener. Filmen har fått namnet "Once Upon A Deadpool".

Enligt Empire lanseras en ny version av Deadpool 2 på den amerikanska marknaden i december, där den kommer att visas fram till och med julafton. När och om filmen kommer till Sverige har vi ingen aning om i nuläget. I samband med detta kommer produktionsbolaget 20th Century Fox att skänka en dollar för varje såld biljett till kampanjen F**k Cancer.

20th Century Fox har ända sedan starten 2016 klagat på att de vill se en barntillåten Deadpool för att tjäna mer pengar, men så har det inte blivit eftersom Ryan Reynolds vägrar. Eftersom delar av intäkterna går till välgörenhet  har skådespelaren gjort ett undantag och gått med på att filma nytt material till en barnvänlig julversion.

Reynolds berättar följande,

I’ve said no since 2006. Now, this one time, I said 'Yes' on two conditions. First, a portion of the proceeds had to go to charity. Second, I wanted to kidnap Fred Savage.

Anledningen till att Reynolds vill kidnappa Fred Savage är vi inte helt säkra på men högst troligt är att han kommer ha en betydande roll i julversionen.

Deadpool kommer också få en spinoff nämligen X-Force, läs mer här!

Tycker du att man ska göra barntillåtna Deadpool-filmer?

NÄSTA ARTIKEL