Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Bad Boys 3 hittar nya regissörer! - Kommer filmen bli av den här gången?

Bad Boys 3 hittar nya regissörer! - Kommer filmen bli av den här gången?

Fredrik Edström | Nyhet
01 februari 2018
Fredrik Edström | Nyhet
01 februari 2018

De stygga grabbarna tycks få sin tredje film till slut. Idag har filmen fått nya regissörer.

Martin Lawrence och Will Smith i "Bad Boys".
Foto: Columbia Pictures

Det har tisslats och tasslats om en tredje Bad Boys-rulle i åratal. Filmen, numera döpt till Bad Boys for Life, har idag tagit några ordentliga kliv mot att bli verklighet. Bad Boys for Life har tilldelats sprillans nya regissörer. Kan regissörsduon återfinna originalens explosivitet?

Michael Bay är en herre som är känd för mycket i filmvärlden, och en övervägande majoritet är negativt. Dock går det inte att förneka att han slagit några home-runs i actiongenren. 1995-års Bad Boys må kännas trött idag, men var en dundersuccé vid sin release. Tvåan fann likaså en trogen publik och rykten har florerat om en tredje film länge. Idag är vi ett steg närmare.

Bad Boys for Life har idag tilldelats nya regissörer av produktionsbolaget Sony. Regissörsduon Adil El Arbi och Bilall Fallah (Black, Patser) har fått den stora äran att få projektet på fötter igen. 

Sony hoppas kunna få kamrorna att rulla redan i Augusti, men projektet är ännu en smula ostadigt. Problematiken tycks vara att få Will Smith ombord på projektet som enligt källor inte verkar superpepp på en tredje film.

Vill du se en tredje Bad Boys-rulle?

 

NÄSTA ARTIKEL