Bäst i test ny säsong

Babben Larsson om att lämna Bäst i test på SVT: "Jag skulle inte stå ut..."

Filmtopp
Uppdaterad 18 juli 2023 kl. 11:12 | Publicerad 14 juli 2023 kl. 10:00

Profilen om vad som fick henne att överge SVT för TV4

I en intervju med TT berättar Babben Larsson om vad som fick henne att följa med flyttlasset till TV4 och lämna "Bäst i test" på SVT. Det hela handlar om att inte kunna se någon annan bredvid kollegan David Sundin.

Under våren fick vi beskedet om att det populära underhållningsprogrammet Bäst i test flyttas från SVT till TV4. Efter att ha lett programmet i sju säsonger valde både David Sundin och Babben Larsson att följa med i flytten. När Babben Larsson intervjuas inför släppet av ett nytt jazzalbum som kommer ut den 29 juli får hon även frågor om förändringarna runt produktionen.

Babben Larsson om att lämna Bäst i test på SVT: "Jag skulle inte stå ut..."
David Sundin och Babben Larsson i "Bäst i test". Foto: SVT.

Babben Larsson om att lämna Bäst i test på SVT: "Jag skulle inte stå ut..."

Den folkkäre profilen Babben Larsson fortsätter tillsammans med David Sundin som programledare för Bäst i test även på TV4. I ett samtal med TT försäkrar hon tittarna om att de ångar på i samma anda, och att den största skillnaden är det reklamsjok som följer med att TV4 tagit över programmet. 

– Vi har hemskt roligt och det var det som vägde över att lämna SVT, som jag varit trogen i så många år. Jag kände helt enkelt att jag inte skulle stå ut att se någon annan sitta där med David, säger Babben Larsson till TT.

Flaggar för vissa förändringar i avsnitten

Men även om Larsson och Sundin kör på som vanligt kommer det att bli några, om än inte avgörande, förändringar för tittarna. 

– Det blir några nyheter, men ingen avgörande förändring gentemot vad publiken är van vid, säger Larsson till TT utan att gå in på några detaljer.

TV4:s första säsong av "Bäst i test" har premiär under våren 2024. Det återstår då att se hur tittarna tar emot programmet med de reklampauser och justeringar som följer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL