Bäst i test ny säsong

Babben Larsson om Bäst i test på TV4: "Då hade jag fan blivit bitter"

Axel Diedrichs
16 april 2023 kl. 12:04

Programledaren öppnar upp sig om flytten

I Nyhetsmorgon berättar Babben Larsson om att vi snart ser "Bäst i test" på TV4 och hur flytten känns för hennes del. "Om jag sett David och alla mina kompisar leka vidare i det här programmet utan mig, då hade jag fan blivit bitter", säger hon.

Den 24 mars blev det känt att Bäst i Test flyttar in på TV4, detta efter att ha rullat på SVT sedan det första avsnittet sändes 2017. I en intervju med Nyhetsmorgon berättar den 66-åriga programledaren Babben Larsson om hur hon känner inför flytten. 

Att Bäst i test byter kanal från SVT till TV4 har rört upp många tittares känslor, främst eftersom att det nu kommer vara reklampauser under avsnitten. För Babbens del var det ingen självklarhet att följa med i flytten, då hon känner lojalitet till SVT.

– Att gå från att vara julvärd till att följa med ett program till en annan kanal är inget lätt beslut, säger hon i Nyhetsmorgon. 

Babben Larsson om Bäst i test på TV4: "Då hade jag fan blivit bitter"
Foto: SVT.

Babben Larsson om Bäst i test på TV4: "Då hade jag fan blivit bitter"

Fortsättningsvis berättar Babben för Nyhetsmorgon att hon trots viss tvivel inte hade kunnat se sin nära kollega David Sundin och gänget fortsätta utan henne. 

 – Om jag sett David och alla mina kompisar leka vidare i det här programmet utan mig, då hade jag fan blivit bitter, säger hon. 

Vidare menar Babben att arbetet Bäst i test inte kommer att förändras avsevärt, eftersom det kommer vara samma produktionsbolag som tidigare. Däremot flaggar hon för att det blir en hel del ändringar i programmet, som hon ännu inte kan prata om.

Det är från och med nästa säsong som "Bäst i test" kommer att visas på TV4. 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL