Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Avatar-inspelningen i full gång med eld och vatten

Avatar-inspelningen i full gång med eld och vatten

David Lindahl | Nyhet
03 oktober 2019
David Lindahl | Nyhet
03 oktober 2019

James Cameron spelar in Avatar-uppföljarna.

Bild på två Avatarer i skogen.
Foto: 20th Century Fox

James Cameron håller på att spela in uppföljarna till Avatar. Nu har det släppts bilder från en green screen-inspelning full av eld och vatten.

Det har gått tio år sedan Avatar tog världen med storm och fick människor över hela globen att drömma sig bort till fantasilandet Pandora. Nu har James Cameron äntligen börjar spela in uppföljarna som ska ta alla tillbaka och det rör sig om hela fyra filmer.

Producenten Jon Landau delade nyligen en bild från inspelningen där James Cameron syns med en 3D-kamera ståendes i vatten. Ett smakprov från de kommande filmerna.

Rollistan till uppföljarna är stjärnspäckad med både återkommande och nya namn. Sam Worthington, Giovani Ribisi, Zoe Zaldana, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Vin Diesel, David Thewlis, Edie Falco, Stephen Lang och Michelle Yeoh är några av namnen.

Avatar 2 är planerad att släppas på bio under december 2021 vilket innebär att det dröjer över två år innan vi återser Pandora. Avatar 5 är tänkt att släppas under 2027 vilket innebär att världen kan förvänta sig många år till i James Camerons värld.

NÄSTA ARTIKEL