Arnold Schwarzenegger stäms för bilolycka – körde mot rött

Arnold Schwarzenegger stäms för bilolycka – körde mot rött

Eric Diedrichs
17 november 2023 kl. 08:11

Olyckan ägde rum förra året

Hollywoodstjärnan körde mot rött, rätt in i en bil. Nu stäms Arnold Schwarzenegger för trafikolyckan som ledde till att den andra bilisten fick åka till sjukhus.

I januari 2022 var Arnold Schwarzenegger involverad i en trafikolycka som resulterade i att hans bil, en SUV, välte och landade över en annan bil. En kvinna skadades och blödde kraftigt från huvudet innan hon blev förd till sjukhus. Nu rapporterar TMZ att hon stämmer actionstjärnan för olyckan.

Juridiska källor har till TMZ sagt att de tror att Schwarzenegger var den som gjorde fel, att han ska ha svängt vänster före trafikljuset slog om från rött till grönt.

Kvinnan som stämmer Schwarzenegger heter Cheryl Augustine. Hon menar att hon körde nära en korsning vid Sunset Boulevard, Los Angeles, när hon blev träffad av Arnolds bil.

Enligt rättsdokumenten säger hon att skådespelaren körde "vårdslöst" och att det är hans fel att kraschen ägde rum och att hon fick fysiska men. Hon hävdar att hon tror att hennes skador kommer att resultera i "vissa permanenta funktionsnedsättningar".

Med stämningen vill Cheryl Augustine ha pengar till att täcka medicinska avgifter och uteblivna utgifter från att inte ha kunnat arbeta.

NÄSTA ARTIKEL