Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Arnold Schwarzenegger i kommande actionkomedin Kung Fury

Arnold Schwarzenegger i kommande actionkomedin Kung Fury

David Lindahl | Nyhet
16 februari 2018
David Lindahl | Nyhet
16 februari 2018

David Sandbergs kommande actionkomedi Kung Fury bekräftar nu att Arnold Schwarzenegger ansluter sig till produktionen.

Kung Fury är den kommande actionkomedin av David Sandberg som ska utspela sig år 1985 i Miami. Den ska handla om en polisstyrka som splittras efter att en polisman blir mördad.

David Sandberg baserar filmen på sin egen kortfilm från 2015 med samma namn som hyllade 80-talets kung-fu och kampsportsfilmer. I den versionen åkte en polisman tillbaka i tiden för att mörda den så kallade kung fuhrer Hitler. Långfilmen väntas inte bygga på samma historia förutom huvudkaraktären.

Michael Fassbender och David Hasselhoff är sedan tidigare bekräftade för projektet och David Sandberg själv ska spela huvudrollen Kung Fury. De får nu enligt Variety även sällskap av tungviktaren Arnold Schwarzenegger. David Katzenberg, Seth Grahame-Smith och Aaron Schmidt producerar filmen tillsammans under sitt produktionsbolag KatzSmith Productions, som bland annat var involverade i förra årets nya tappning av Stephen Kings skräckfilm Det. Vår recension av kortfilmen Kung Fury hittar du här.

Något officiellt premiärdatum för Kung Fury är ännu inte bestämt och det återstår att se om filmen kommer gå på bio i Sverige.

Vad tycker du om Arnold Schwarzenegger i David Sandbergs långfilm Kung Fury?