Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Archie möter ny motståndare i Riverdale säsong 3

Archie möter ny motståndare i Riverdale säsong 3

Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
23 juli 2018
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
23 juli 2018

Archie Andrews möter nytt ansikte i den kommande säsongen av ungdomsdramat "Riverdale".

Archie Andrews är arresterad och har en rättegång framför sig. Personen som kommer att spela hans åklagare är Penelope Ann Miller. Säsong 3 av "Riverdale" har premiär 10 oktober. 

Det råder allt mer kaos i Riverdale och stadens hunk, Archie Andrews, får se sin värld kastas om när han tar steget in i en juridisk kamp. I den annalkande rättegången kommer vi att stifta bekantskap med Ms. Wright, en åklagare. På sin hemsida beskriver TV-produktionsbolaget CW seriens nya karaktär som kunnig och vältalig. Men även väldigt slug; hon kan lägga ihop pusselbitar från Archies barndom och få honom att framstå som en våldsam psykopat.

Karaktären Ms. Wright måste vara i goda händer då Penelope Ann Miller är en högst meriterad skådespelerska, som nominerades till en Golden Globe för sin instats i klassikern Carlito's Way med Al Pacino och Sean Penn. Nyheten att hon ansluter sig har mestadels tagits emot med öppna armar, men röster höjs även för Scream-skådisen Neve Campbell, som vissa hade önskat se i rollen.

Se det färska klippet på delar av seriens skådespelarensemble som på Comic Con pratar om säsong 3: 

"Riverdale" säsong 3 har premiär 10 oktober. Ser du fram emot fortsättningen? Så länge kan du spana in vår lista på de bästa serierna de senaste åren!

NÄSTA ARTIKEL