Är Klara Hammarström Karamellen i Masked Singer?

Är Klara Hammarström Karamellen i Masked Singer?

Filmtopp
Uppdaterad kl. 13:04 | Publicerad 21 april 2023 kl. 06:04

Filmtopp samlar ledtrådar och gissar!

Det har blivit dags att ta reda på vilka som gömmer sig bakom maskerna i årets säsong av "Masked Singer" 2023 på TV4. Här kommer alla ledtrådar som pekar på vem som gömmer sig i Maneten. Är svaret Klara Hammarström?

Karamellen i Masked Singer
Vem är Karamellen i Masked Singer 2023? Foto: TV4

Är Klara Hammarström Karamellen i Masked Singer 2023

Få svenskar har nog missat att årets säsong av Masked Singer 2023 är i full rullning på TV4. En av maskerna som tog sig vidare efter sitt första framträdande är den livliga Karamellen, och vem är det som gömmer sig inuti dräkten? Det har vi svaret på... Tror vi...

Såhär sa Karamellen i sin introduktionsvideo:

– Det är jag som är Karamellen. Även om jag är väldigt söt så knastrar och sprakar jag om mig när man biter ihop. Det kan ställa till besvär, men hoppas ni älskar mig ändå. Mitt motto är vinna eller försvinna. Ibland blir mina vänner lite förvånade över mitt tempo. Men de borde veta bättre. Det är så här jag är.

– Ibland blir jag lite putt. Då hjälper inte ens en hel hink med karameller. Men tack och lov har jag ett järngäng som kan få mig på banan igen. Jag kommer inte alltid först. Och nästan aldrig sist. Det går inte alltid att vinna allas gunst när det är så mycket konkurrens. Men som karamell blir jag bara godare och godare för varje gång det är lördag, eller numera fredagsgodis. Nu ska du få kärlek från en riktigt tuff Timotej-tjej.

 

Pilarna som pekar mot att Klara Hammarström är Karamellen

Redan i första avsnittet var Måns Zelmerlöw snabb med att peka ut att Karamellen skulle vara Klara Hammarström, därefter har han ändrat sina gissningar. Vi tror dock att han hade helt rätt.

Bland ledtrådarna som har delats under programmets gång har vi fått veta att personen bakom masken har ett "träningsskåp med medaljer och pokaler" och att hen hade ett slutbetyg med "A i idrott och F i musik".

Klara Hammarström är som bekant en tidigare tävlingsryttare och har sysslat en hel del med hästsport, vilket förklarar träningsskåpet. Att Karamellen ens valde att nämna "F i musik" i sin presentation är givetvis en ledtråd till att hen håller på med musik i dagsläget, vilket Klara Hammarström så klart gör. I fjolårets Melodifestival hörde vi henne exempelvis tävla med låten Run to the Hills.

I presentationen säger också Karamellen att hen har "ett järngäng som kan få mig på banan igen". Travbanan, menar vi på Filmtopp.

I det andra avsnittet beskrev Karamellen sig själv med följande ord:

– I mitt gamla hem skulle man helst ha både ett starkt hjärta och stora muskler. Jag har flera liknelser med Pippi Långstrump, jag är autodidakt, fintade bort läxorna och min skolgång var lite kort. Men det gick bra ändå. Det har faktiskt gått som en dans.

– I min karriär har jag tagit mig från a till b och haft toppmöten både i USA och Milano. Min förhoppning är att segra, lika bra i det enda som i det andra. Jag satsar alltid hundra procent och rusar mot målet. Jag älskar att vara bakom en mask och visa en ny sida. Går det åt skogen är det bara att bryta ihop, göra slut på plågan och försöka igen. Det är en utmaning att vara en godisgris, när man har så mycket gott framför sig vill man både äta upp kakan och ha den kvar

Klara Hammerström växte upp i en stor familj med många syskon och har själv sagt att hon kunde vara ett "rätt jobbigt barn", som gärna styrde och ställde. Någon som bekant gillade att styra och ställa var ingen mindre än Pippi Långstrump.

I det tredje avsnittet säger Karamellen följande:

Bland de tre påståendena där ett är falskt, sades det att Karamellen har ett objekt hemma som "symboliserar Old Trafford". För den som inte vet hålls det trav på Old Trafford och Klara Hammarström har som sagt ridningen i blodet.

Om vår spaning är rätt eller fel att Klara Hammarström är Karamellen får du reda på i "Masked Singer" 2023 på TV4. Missa inte detta!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL