Masked Singer 2023 masker – hela listan

Är Fredrik Hallgren T-Rex och Forskaren i Masked Singer 2023?

Filmtopp
12 maj 2023 kl. 12:05

Filmtopp samlar ledtrådar och gissar!

Det har blivit dags att ta reda på vilka som gömmer sig bakom maskerna i årets säsong av "Masked Singer" 2023 på TV4. Här kommer alla ledtrådar som pekar på vem som gömmer sig i T-Rex och forskaren. Är svaret Fredrik Hallgren?

Är Fredrik Hallgren T-Rex och forskaren
Foto: TV4

Är Fredrik Hallgren T-Rex och Forskaren i Masked Singer 2023

Få svenskar har nog missat att årets säsong av Masked Singer 2023 är i full rullning på TV4. En av maskerna som många är nyfikna är på den mystiske T-Rex och Forskaren och vem är det som gömmer sig inuti dräkten? Det har vi svaret på... Tror vi...

Såhär sa T-Rex och Forskaren i sin introduktionsvideo:

– Det är jag som är T-Rex och det där är Forskaren. Vi är en stor succé tillsammans. Under åren har vi blivit som en enda stor familj och även om jag har haft huvudrollen i vår duo så kan man säga att du, Forskaren, utvecklade mina celler så att jag fick liv i en större värld.

– Som T-Rex vinner jag oftast mina kamper. Jag behärskar det mesta och jag ser dessutom som en hök. Det kan hända att jag får ta en smäll eller två, men det är bara att bita ifrån om man är proffs. Jag vet vad som krävs för att komma i matchform.

– Jag syns sällan i den här typen av sammanhang, även om stora delar av den här publiken är mer än bekant. Det med kickar i dubbel bemärkelse. Det är tur att forskaren alltid backar upp mig. Vi två har aldrig hamnat i en fight och jag hoppas vi förblir vänner för livet. Jag vet att han har klonat fler än mig, en hel industri, baby.

T-Rex och forskarens egen beskrivning:

– Även om det kanske inte känns helt okej för dig så har jag haft ett herrans liv innan dig, Forskaren. Ett exempel är den röda ligan. Och ett annat uppdrag passade alla smaker. Jag kände mig som en mästare när biljetterna såldes ut och det blev fullsatt så snabbt. Jag har tillbringat en längre period på sjukhus än jag vill erkänna men de på gården vet. Den stora skillnaden mellan mig och dig, Forskaren, är att du uppskattar sena kvällar medan jag gillar tidig morgon när daggen ännu glittrar och glimrar. Det har faktiskt också varit en hel del gudomlig komedi och fest. Fast då var inte du min general, Forskaren. Du vet att jag inte är den bråkiga typen även när jag hamnar mitt i det. Det kommer alltid vara vi. Och två av Forskaren.

Pilarna som pekar mot att Fredrik Hallgren är T-Rex och Forskaren

Denna är rejält klurig och ingen i juryn har än så länge gissat rätt, åtminstone inte om man ska gå på vår egen magkänsla. T-Rex och Forskaren säger i sin egen beskrivning att den bakom masken "tillbringat än längre period på sjukhus", Fredrik Hallgren var som bekant med om en trafikolycka och fick en whiplashskada. Dessutom spelade han en roll i sjukhusserien Vårdgården.

Han är också väldigt bekant för publiken med bland annat sin medverkan i Bonusfamiljen och har arbetat med Felix Herngren tidigare, med tanke på det som sägs i introduktionen om "Även om stora delar av den här publiken är mer än bekant. Det ger mig kickar i dubbel bemärkelse.".

I Per Anderssons sketch med T-Rex och Forskaren säger karaktären följande. "en fin bonus i karriären är att jag till och med har varit någon sorts ambassadör för Sverige". Fredrik Hallgren medverkade i Viaplay-serien Ambassadören som kretsade om den svenska ambassaden i Mexico City.

Samtidigt är det svårt att knyta Fredrik Hallgren till vissa andra ledtrådar… Denna gången känner även vi oss rätt så osäkra.

Om vår spaning är rätt eller fel att Fredrik Hallgren är T-Rex och Forskaren får du reda på i "Masked Singer" 2023 på TV4. Missa inte detta!

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL