Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Är Better Call Saul säsong 5 den sista?

Är Better Call Saul säsong 5 den sista?

Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
27 december 2018
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
27 december 2018

Medskaparens hint: Berättelsen om Jimmy som blir den fulspelande advokaten Saul Goodman kan vara nära sitt slut.

Spinoff-serien "Better Call Saul" hyllades till skyarna för sin fjärde säsong, som många menar är seriens hittills bästa. Nu kan den femte säsongen bli seriens sista, åtminstone hintar en av seriens skapare om detta. 

Att göra en spinoff-serie på en av tidernas mest älskade serier, Breaking Bad, kan inte vara någon enkel uppgift. Men den kritiker-och fanshyllade tv-serien Better Call Saul har vunnit mångas hjärtan. Serien följer advokaten Jimmy, som går från laglydig till korrupt.

En av seriens skapare, Peter Gould, som även arbetade på Breaking Bad pratar i en intervju med EW om vad vi kan förvänta oss av seriens femte säsong. Blir det seriens sista? 

Jag vill avsluta Better Call Saul lika bra som Breaking Bad. Jag var så stolt över att jag fick arbeta på Breaking Bad och hur tillfredsställande vi avslutade serien. Det var faktiskt en anledning att vi var rädda inför att göra Better Call Saul, att vi skulle förstöra det hela. Men jag tycker att vi är nära den tillfredsställande känslan nu, och med det sagt närmare seriens slut.

Något annat som lyfter frågan att säsong 5 kan bli seriens sista, är att "Breaking Bad" slutade efter 5 säsonger. 

Hoppas du på att "Better Call Saul" fortsätter längre än fem säsonger?

NÄSTA ARTIKEL