Vinterns nya filmer och serier på Apple TV+

Vinterns nya filmer och serier på Apple TV+

  • Apple TV+
Filmtopp
02 december 2023 kl. 10:12

Sevärda dokumentärer och storslagna draman

Apple TV+ fortsätter satsa på kvalitet före kvantitet i kontrast till många av sina konkurrenter. Det ser ut att bli sparsamt med premiärer under vinter – men vi kan nog räkna med att de håller hög underhållningsnivå.

OBS! Artikeln kan komma att uppdateras med fler titlar.

Nya filmer och serier på Apple TV+ vintern 2023/2024

Nytt på Apple TV+ i december 2023

Vinterns nya filmer och serier på Apple TV+
Foto: Apple TV+

John Lennon: Murder Without a Trial (dokumentärserie) – 6 december

Den 6 december kommer en unik dokumentär om John Lennon och mordet på honom till Apple TV+. Nyckelpersoner relevanta för såväl Lennons liv som död – vänner, läkare och utredare inkluderade – uttalar sig om kvällen då ikonen tragiskt mördades.

Vinterns nya filmer och serier på Apple TV+ – The Family Plan
Foto: Apple TV+

The Family Plan – 15 december

I mitten av december kommer actionkomedi The Family Plan med Mark Wahlberg i huvudrollen. Wahlberg spelar rollen som Dan, en hängiven familjefar som njuter av sitt stilla förortsliv som bilförsäljare. Men det är nu det. Tidigare i livet var han en lönnmördare som jobbade med att neutralisera dödlig hot på uppdrag av regeringen. Snart hinner det förflutna ikapp Dan när farliga fiender från förr söker upp honom. För att skydda sin familj packar Dan in sin fru och sina barn i bilen för att ta dem med på en road trip genom landet, förklädd som en härlig semester.

Nytt på Apple TV+ i januari 2024

Vinterns nya filmer och serier på Apple TV+ – Criminal Record
Foto: Apple TV+

Criminal Record (säsong 1) – 10 januari

Thrillerserien Criminal Record är en av de första serierna som kommer till Apple TV+ i början av det nya året. Serien utspelar sig i London där ett mystiskt, anonymt samtal leder till en konfrontation mellan två begåvade poliser om ett gammalt mordfall. En av poliserna i är ung kvinna i början av sin karriär och den andra är en rutinerad man. Serien skildrar ett samtida polariserat Storbritannien.

Masters of the Air – Apple TV+
Foto: Apple TV+

Masters of the Air (säsong 1) – 26 januari

En av de på förhand mest upphaussade serierna 2024 kommer redan i januari. Steven Spielberg och Tom Hanks producerar kommande Masters of the Air, ett krigsdrama baserat på Donald L. Millers roman med samma namn. Serien kretsar kring "the Bloody Hundredth", det amerikanska flygvapnets 100:e bombgrupp, under andra världskriget. Handlingen har ett tydligt fokus på det psykiska och emotionella pris de unga männen fick betala i kampen mot Adolf Hitlers Nazityskland

Nytt på Apple TV+ i februari 2024

Vinterns nya filmer och serier på Apple TV+
Foto: Apple TV+

The New Look (säsong 1) – 14 februari

The New Look beskrivs som en emotionellt spännande serie som avslöjar den chockerande berättelsen om hur modeikonen Christian Dior och profiler som Coco Chanel, Pierre Balmain och Cristóbal Balenciagi navigerade andra världskrigets förödelse och lanserade modernt mode.

The Dynasty: New England Patriots – 16 februari

För sportintresserade kommer dokumentären The Dynasty: New England Patriots som tar oss in bakom kulisserna på New England Patriots 20-år långa resa mot toppen av sporten – och vad det kostade att ta sig dit.

Det ser med andra ord inte ut att bli ett överflöd av nya produktioner på Apple TV+ under vintermånaderna, men satsningarna som kommer ser onekligen spännande ut.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL