Tips: nu kan du streama Steven Spielbergs och Tom Hanks nya krigsserie

Tips: nu kan du streama Steven Spielbergs och Tom Hanks nya krigsserie

  • Apple TV+
Axel Diedrichs
28 januari 2024 kl. 10:01

Här är fuskkoden som livar upp vintern

Längtan har varit stor, men nu kan vi äntligen ta del av den nya krigsserien "Masters of the Air" som släppts på Apple TV+.

Efter de två majestätiska krigsserierna Band of Brothers och The Pacific har Steven Spielberg och Tom Hanks parat ihop sig på nytt för att ge oss deras nästa skildring av Andra världskriget. I påkostade Masters of the Air spelar Austin Butler (nyligen Oscarsnominerad för sin tolkning av Elvis Presley) stridspiloten Gale Cleven som med sitt brödraskap i 100th Bomb Group riskerar livet för att besegra tyskarna bakom fiendernas linje.

Tips: nu kan du streama Steven Spielbergs och Tom Hanks nya krigsserie
Foto: Apple TV+.

Tips: nu kan du streama Masters of the Air på Apple TV+

Förutom att ha höga 8,4/10 i betyg på IMDb så har Masters of the Air, som kostade hisnande 250 miljoner dollar att göra, gått hem hos majoriteten av de såväl svenska som internationella kritikerna. Filmtopps recensent Oskar Gustavsson Klingenstierna är även han väldigt nöjd med serien. 

– Har man sett både Band of Brothers och The Pacific kommer man att känna igen sig, skriver han i sin recension och fortsätter: 

– Serien har en stor budget vilken i sin tur har förvaltats väl och resulterar i en serie där kvaliteten håller mycket hög nivå och är en ren fröjd att se. 

Serien består av sammanlagt nio avsnitt med en speltid som pendlar mellan 48-62 minuter. I dagsläget finns de första två av dem att se på Apple TV+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL