Norska stjärnan spelar huvudrollen i Apples satsning The Buccaneers

The Buccaneers säsong 2 – senaste nytt om populära serien

  • Apple TV+
Eric Diedrichs
20 december 2023 kl. 08:12

Goda besked åt fansen

Den uppskrivna dramaserien "The Buccaneers" kommer att komma tillbaka. Detta bekräftar Apple TV+ i ett pressmeddelande.

Inspirerad av Edith Whartons sista roman släpptes den första säsongen av The Buccaneers på Apple TV+ och fick ett fint mottagande. På rollistan syntes Kristine Frøseth, Alisha Boe, Josie Totah, Aubri Ibrag och Imogen Waterhouse, samt Christina Hendricks och Mia Threapleton. Kort efter säsongsfinalen meddelar Apple TV+ att The Buccaneers fortsätter med en andra säsong.

– Det har varit så roligt att se människor över hela världen förälska sig i de här karaktärerna, som väckts till liv av våra fantastiska skådespelare, säger serieskaparen Katherine Jakeways i ett pressmeddelande. Vi vet att publiken desperat vill veta vad som händer härnäst, så jag är verkligen glad över att få möjligheten att utforska fler äventyr i detta smarta, glada och kaotiska systerskap.

Klockren satir i The Buccaneers

Kvinnor med pengar, män med makt. Nya pengar, gamla hemligheter. Ett gäng livade unga amerikanska kvinnor exploderar in i den hårt korsetterade Londonsäsongen på 1870-talet och sätter igång en angloamerikansk kulturkrock när det stela England infiltreras av en uppfriskande nonchalans mot flera århundradens traditioner. Ditskickade för att säkra makar och titlar är kvinnorna inställda på mycket mer än så – och att säga "ja" är bara början.

– Satiren och kvickheten i The Buccaneers charmade en global publik och vi är glada över att få jobba vidare med Katherine Jakeways och The Forge och skapa nya äventyr för Nan och hennes vänner”, säger Jay Hunt, creative director, Europe, Apple TV+.

Något premiärdatum för "The Buccaneers" säsong 2 finns inte i dagslåget.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL