Nu kommer City on Fire säsong 1 till Apple TV+

Nu kommer City on Fire säsong 1 till Apple TV+

  • Apple TV+
Sofie Landgren
12 maj 2023 kl. 07:00

Mystisk dramaserie smyger in i Apple TV+ utbud

Premiär för den mystiska dramaserien "City on Fire", där en collegestudent blir skjuten i Central Park och undersökningen kopplar samman händelsen med en rad mystiska stadsbränder.

Premiär för serien City on Fire på Apple TV+
Foto: Apple TV+.

Premiär för den mystiska dramaserien City on Fire säsong 1 på Apple TV+

En student från NYU blir skjuten i Central Park den 4 juli 2003. Samantha Cicciaro är ensam, det finns inga vittnen och väldigt lite fysiska bevis. Hennes vänners band spelar på hennes favoritklubb i centrum men hon går för att träffa någon och lovar att återvända. Det gör hon aldrig. När brottet mot Samantha utreds framkommer en avgörande koppling mellan en serie mystiska stadsbränder, musikscenen i centrum och en förmögen fastighetsfamilj i uptown som slits under påfrestningen av de många hemligheter de har.

premiär för serien City on Fire på Apple TV+
Foto: Apple TV+.

Mystiskt kriminaldrama i 8 delar

Chase Sui Wonders spelar Samantha och Wyatt Oleff spelar Charlie, en vän till Samantha som kämpar för att klara av sin fars död efter terror-attacken på World Trade Center som ägde rum den 11 september 2001 i USA. Efter att Samantha blivit skjuten stannar Charlie kvar för att försöka reda ut mysteriet, och ta reda på vad som egentligen hände den kvällen.

En mystisk död. En bästa vän som misstänkt. Och en stad i brand. Missa inte premiären av City on Fire på Apple TV+ den 12 maj 2023.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL