Nu kan du streama den brittiska kriminalserien Criminal Record

Nu kan du streama den brittiska kriminalserien Criminal Record

  • Apple TV+
Sofie Landgren
10 januari 2024 kl. 06:01

Premiär för de två första avsnitten av ny kriminalthriller

"Criminal Record" är en ny kriminalserie på Apple TV+ som följer två briljanta detektiver som befinner sig i en dragkamp gällande ett historiskt fall som präglats av frågor om ras, institutionella misslyckanden och strävan efter att hitta en gemensam grund i ett polariserat Storbritannien.

Nu kan du streama den brittiska kriminalserien Criminal Record
Peter Capaldi och Cush Jumbo. Foto: Apple TV+.

Iskallt brittiskt kriminaldrama i 8 delar

"Criminal Record" är en ny brittisk kriminalserie i åtta delar som utspelar sig i hjärtat av London. I handlingarnas centrum hittar vi två detektiver – den ene erfaren och den andra ny inom området, men båda briljanta. De slår sig samman till följd av en anonym uppmaning att rätta till ett gammalt rättegångsfel i London. När de utreder ett långvarigt mordfall ökar spänningarna mellan dem, då en av dem drivs av att skydda sitt arv och den andra drivs av att hålla fast vid det som en gång var.

Serien är skapad av BAFTA-prisnominerade Paul Rutman (Vera, Indian Summers) och i en av huvudrollerna i kriminalthrillern hittar vi Oscarvinaren Peter Capaldi. Den andra huvudrollen spelas av Cush Jumbo. Ett anonymt telefonsamtal för de två skådespelarnas karaktärer samman i vad som är en nagelbitande thriller som berör frågor om ras, institutionella misslyckanden och strävan efter att hitta en gemensam grund i ett polariserat Storbritannien.

Streama de första 2 avsnitten av "Criminal Record" på Apple TV+ från och med den 10 januari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL