Norska stjärnan spelar huvudrollen i Apples satsning The Buccaneers

Norska stjärnan spelar huvudrollen i Apples satsning The Buccaneers

  • Apple TV+
Filmtopp
17 augusti 2023 kl. 08:25

Spelade huvudrollen i Looking for Alaska

Apple TV+ släpper de första bilderna från "The Buccaneers", ett nytt drama bestående av åtta avsnitt inspirerade av Pulitzervinnande författaren Edith Whartons sista ofärdiga roman med samma namn.

Kvinnor med pengar, män med makt. Nya pengar, gamla hemligheter. Ett gäng livade unga amerikanska kvinnor exploderar in i den hårt korsetterade Londonsäsongen på 1870-talet och sätter igång en angloamerikansk kulturkrock när det stela England infiltreras av en uppfriskande nonchalans mot flera århundradens traditioner. Ditskickade för att säkra makar och titlar är kvinnorna inställda på mycket mer än så – och att säga "ja" är bara början…

Med Kristine Frøseth i huvudrollen

Huvudrollerna spelas av Kristine Frøseth som Nan St. George, Alisha Boe som Conchita Closson, Josie Totah som Mabel Elmsworth, Aubri Ibrag som Lizzy Elmsworth, Imogen Waterhouse som Jinny St. George och Mia Threapleton som'Honoria Marable.

Därtill ser vi Christina Hendricks som Mrs. St. George, Josh Dylan som Lord Richard Marable, Guy Remmers som Theo, Duke of Tintagel, Matthew Broome som Guy Thwarte och Barney Fishwick som Lord James Seadown.

Kristine Frøseth har bland annat varit med i Birds of Paradise (2021), Looking for Alaska (2019) och Apostle (2018).

Christina Hendricks i The Buccaneers
Christina Hendricks i The Buccaneers. Foto: Apple TV+

Görs av Generation Kill-regissören

The Buccaneers, vars kreativa team helt består av kvinnor, är skriven av skaparen Katherine Jakeways och regisserad av Susanna White, som regisserade Generation Kill med Alexander Skarsgård i huvudrollen. Både Katherine och Susanna agerar även exekutiva producenter tillsammans med Beth Willis. Serien är producerad för Apple TV+ av The Forge Entertainment.

"The Buccaneers" kommer till Apple TV+ den 8 november. Då släpps de tre första avsnitten, följda av ett nytt avsnitt i veckan fram till den 13 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL