Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nicole Kidman och Javier Bardem ansluter till Spellbound

Nicole Kidman och Javier Bardem ansluter till Spellbound

  • Apple TV+
Kristian Andersson | Nyhet
23 juni 2022
Kristian Andersson | Nyhet
23 juni 2022

Animerat äventyr med Nicole Kidman, Javier Bardem och John Lithgow.

Den animerade musikalen "Spellbound" samlar ett helt gäng Oscarsvinnande skådespelare, producenter och musiker.

Det är de Oscarsbelönade skådespelarna Nicole Kidman, Javier Bardem och John Lithgow som nu lånar ut sina röster i en kommande animerad film, som går under namnet Spellbound, berättar The Hollywood Reporter. Filmen är en produktion av Apple Original Films och Skydance Animation.

Kidman och Bardem kommer att spela rollerna som Ellsmere respektive Solon, drottningen och kungen av Lumbria. De är föräldrar till prinsessan Ellian, som stjärnskottet från West Side Story, Rachel Zegler, kommer spela. Ellian är med om ett stort äventyr där hon försöker rädda sin familj men också kungariket. Äventyret kretsar kring Ellian, som efter att en förtrollning förvandlat föräldrarna och kungarikets invånare till monster, måste göra vad hon kan för att rädda dem. John Lithgow spelar rollen som minister Bolinar.

Nathan Lane kommer att göra rösten till "sol- och månoraklet" och Jenifer Lewis har presenterats som rösten bakom karaktären "minister Nazara Prone". Även Jordan Fisher och André De Shields gör röster i filmen.

Vicky Jenson regisserar och tillsammans med Lauren Hynek, Elizabeth Martin och Linda Woolverton skriver de manus tillsammans. Pixar-bekantingen John Lasseter producerar filmen tillsammans med bl.a. Dana Goldberg. Värt att nämna är att musiken till filmen kommer komponeras av Alan Menken, som även han har vunnit en Oscar. 

Något exakt premiärdatum för Spellbound är inte annonserat, men filmen förväntas så småningom dyka upp på Apple TV+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL