Julianne Moore och Sydney Sweeney klara för kommande Apple-film

Julianne Moore och Sydney Sweeney klara för kommande Apple-film

  • Apple TV+
09 mars 2023 kl. 12:03
ANNONS
ANNONS

Mor och dotter-duon spelas av Julianne Moore och Sydney Sweeney

I sommar börjar inspelningen av Apple-filmen "Echo Valley" där Julianne Moore och Sydney Sweeney spelar huvudrollerna som mor och dotter.

Julianne Moore och Sydney Sweeney är klara för att medverka i den kommande Apple Studios-filmen Echo Valley – ett thrillerdrama om en mor och en dotter.

I Echo Valley spelar Julianne Moore och Sydney Sweeney en mor och dotter-duo. Moore spelar rollen som Kate Garrett som återhämtar sig från en personlig tragedi och spenderar sina dagar med att träna hästar på en gård i Echo Valley, Pennsylvania. En dag dyker hennes dotter Clare upp, som spelar av Sweeney, täkt av någon annans blod. Filmen utforskar hur långt en mamma är beredd att gå för att rädda sitt barn.

Sydney Sweeney i Euphoria
Sydney Sweeney i "Euphoria". Foto: HBO.

Mare of Easttown-regissören bakom projektet

Filmen är skriven av Brad Ingelsby som har regisserat den Emmy-vinnande miniserien Mare of Easttown (2021). Enligt uppgifter från Variety ville Ingelsby personligen ha Julianne Moore och Sydney Sweeney som sina huvudkaraktärer i den kommande thriller-filmen. Ingelsbys Mare of Easttown (2021) blev en succé på HBO Max under pandemin och handlar om en ung kvinna som blir mördad i en liten stad i Pennsylvania, detektiven Mare Sheehan (Kate Winslet) är en skicklig utredare som har tagit på sig ansvaret att lösa brottet.

Julianne Moore, som är en av Hollywoods mer välmeriterade skådespelare och har vunnit en Oscar för sin roll i filmen Still Alice, paras ihop med en av de hetaste nykomlingarna de senaste åren. Sydney Sweeney som är känd för bland annat sin roll i HBO-succén Euphoria.

Det är ännu oklart när filmen kommer ut, men inspelningen förväntas påbörjas under sommaren.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL