Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Recension av Ted Lasso säsong 2

Jason Sudeikis bekräftar: det blir ingen Ted Lasso säsong 4

  • Apple TV+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2023

Den hyllade komediserien lägger ner med sin tredje säsong

Hoppas du på att få se Ted Lasso säsong 4? Då kommer du att bli besviken. Manusförfattaren och skådespelaren Jason Sudeikis meddelar att det inte blir någon.

När Ted Lasso först släpptes sommaren 2020 beskrevs den som närmast en räddning under pandemin. Därför gör det ont i många att serien, som överösts med kärlek över sina tre säsonger, nu gått i mål för gott. Nej, det blir ingen Ted Lasso säsong 4. Åtminstone inte om vi vågar tro på produktionens ansikte utåt, Jason Sudeikis, och vad han har att säga om saken.

Jason Sudeikis bekräftar: det blir ingen Ted Lasso säsong 4
Foto: Apple TV+.

Jason Sudeikis bekräftar: det blir ingen Ted Lasso säsong 4

Ted Lasso är en av tidernas mest älskade och hyllade komediserier. Att man väljer att avsluta den redan efter bara tre säsonger kan därför kännas märkligt. Men enligt seriens stora stjärna Jason Sudeikis var det ett beslut som han och sitt team kände sig säkra på att fatta:

– Det här är slutet på den historien som vi velat berätta, som vi hoppades på att få berätta, och som vi älskade att berätta, säger han till tidningen Deadline.

Däremot verkar det som att vi eventuellt kan komma att få se spinoffs som utspelar sig innanför Ted Lassos universum. I samma pratstund med Deadline berättar Sudeikis att man med originalserien satt upp potentiella berättelser för flera av karaktärerna: 

– Ja, jag tror att vi har dukat bordet för alla möjliga karaktärer, för att få se fortsättningen på deras berättelser.

Han fortsätter:

– Det är verkligen snällt av människor att ens tänka på tanken [på en spinoff] eftersom man aldrig vet vad som kommer att hända när man skapar saker. Faktumet att människor vill ha mer, även om det är på en annan väg, är underbart.

Att göra spinoffs är en tanke som flera av de medverkande talat gott om. Filmtopp håller dg uppdaterad om vad som händer runt "Ted Lasso" och vad serien kan tänkas yngla av sig för andra typer av produktioner.

NÄSTA ARTIKEL