Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Höjdpunkter på Apple TV+ i september 2023

Höjdpunkter på Apple TV+ i september 2023

  • Apple TV+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 augusti 2023

Skräck, musik och morgon-tv på Apple TV+

Apple TV+ fortsätter att satsa på kvalitet framför kvantitet. I september är det dags för fem nya premiärer – som alla ser ut att hålla hög klass. Bland nytillskotten hittar vi en ny säsong av en gammal favorit, en skräckserie och en dramafilm på tema musik. Här är alla nya filmer och serier på Apple TV+ i september 2023.

Nya filmer och serier på Apple TV+ i september 2023

Höjdpunkter på Apple TV+ i september 2023
Foto: Apple TV+

The Changeling (säsong 1) – 8 september

The Changeling är en spännande och ambitiös satsning som kommer till Apple TV+ den 8 september. Fantasy- och skräckhybriden utspelar sig i ett alternativt New York, där en pappa är på desperat jakt efter sin försvunna son och fru. Apple TV+ beskriver serien som en "sagoberättelse för vuxna", och den ser helt klart ut att vara något utöver det vanliga.

I rollerna ser vi LaKeith Stanfield, Clark Backo, Adina Porter, Malcolm Barrett, Alexis Louder, Samuel T. Herring och Jared Abrahamson m.fl. Showrunner för serien är Kelly Marcel (Saving Mr. Banks, Fifty Shades of Grey, Venom).

Nya filmer och serier på Apple TV+ i september 2023
Foto: Apple TV+

The Morning Show (säsong 3) – 13 september

Ett av Apple TV+ stora flaggskepp är tillbaka med en ny säsong. I mitten av månaden återvänder The Morning Show, ännu en gång med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon i täten. Serien följer människorna bakom ett morgon-tv-program – och det är betydligt mer laddat än det låter.

Vid sidan av Aniston och Witherspoon återvänder även Billy Crudup och Mark Duplass i sina roller. Ett nytillskott inför den tredje säsongen är dessutom Mad Men-stjärnan Jon Hamm.

The Super Models (dokumentär/miniserie) – 20 september

The Super Models är en dokumentär miniserie i fyra delar som riktar strålkastarljuset mot några av modevärldens största profiler. Under avsnittens gång görs en djupdykning i karriärerna för Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista och Christy Turlington. Tittaren får följa med in bakom kulisserna och utforska hur kvartetten tog över modevärlden och förändrade den för alltid.

Dokumentärserien är producerad av bl.a. Ron Howard.

Still Up
Foto: Apple TV+

Still Up (säsong 1) – 22 september

Komediserien Still Up handlar om två bästa vänner, den aspirerande illustratören Lisa (Antonia Thomas) och journalisten Danny (Craig Roberts). Duon har en sak gemensamt som hjälper dem att hålla kontakten – insomnia. Lisa och Danny håller varandra sällskap i nattens mörker och tillsammans navigerar de en värld full av överraskningar som hjälper dem att fördjupa sin relation till varandra.

Flora and Son
Foto: Apple TV+

Flora and Son – 29 september

I John Carneys (Sing Street, Once) dramafilm Flora and Son får vi följa den ensamstående mamman Flora (Eve Hewson), som försöker hålla livet med en rebellisk tonårsson i balans. Räddningen, hoppas hon, är att sätta en sliten gitarr i händerna på sin son. Med hjälp av en avdankad musiker (spelad av Joseph Gordon-Levitt) upptäcker mamma och son musikens kraft som källa för förändring.

 

NÄSTA ARTIKEL