Höjdpunkter på Apple TV+ i november 2023

Höjdpunkter på Apple TV+ i november 2023

  • Apple TV+
Filmtopp
01 november 2023 kl. 13:11

Återvändare, sci-fi-satsningar och julen som knackar på dörren väntar på Apple TV+

Två storsatsningar återvänder tillbaka till Apple TV+ med nya säsonger och julen knackar på dörren – här är höjdpunkterna på Apple TV+ i november 2023.

Nya filmer och serier på Apple TV+ i november 2023

Fingernails – Höjdpunkter på Apple TV+ i november 2023
Foto: Apple TV+

Fingernails – 3 november

Fingernails är en ny originalfilm från Apple TV+ med The Bear-stjärnan Jeremy Allen White, Riz Ahmed och Jessie Buckley. I dramat får vi följa Anna (Buckley) och Ryan (Allen White), som har funnit äkta kärlek – vilket bevisats av en kontroversiell ny teknologi. Det finns dock ett problem. Anna är inte helt övertygad om att det är sant, och när hon tar ett uppdrag på ett institut för kärlekstestande träffar hon Amir (Ahmed) ...

Fingernails är ett sci-fi-drama i regi av Christos Nikou. Manuset har skrivits av Nikou tillsammans med Sam Steiner och Stavros Raptis.

The Buccaneers – Höjdpunkter på Apple TV+ i november 2023
Foto: Apple TV+

The Buccaneers (säsong 1) – 8 november

Kostymdramat The Buccaneers utspelar gör avstamp i Amerika på 1870-talet. Där får vi följa ett gäng unga kvinnor, döttrar till nyrika amerikaner, som tar sikte på London för att hitta sig själva flådiga aristokrater till makar.

I rollerna ser vi bl.a. norsk-amerikanska Kristine Frøseth, tillsammans med Alisha Boe, Josie Totah och Aubri Ibrag i de övriga huvudrollerna. Serien är baserad på romanen av Edith Wharton och skapad för Apple TV+ av Katherine Jakeways.

Höjdpunkter på Apple TV+ i november 2023
Foto: Apple TV+

For All Mankind (säsong 4) – 10 november

Ett av Apple TV+ stora flaggskepp, For All Mankind, är tillbaka med sin fjärde säsong i november. Svenske Joel Kinnaman har fortsatt en av de bärande rollerna i serien, tillsammans med bl.a. Wrenn Schmidt och Coral Peña. Sci-fi-serien är skapad av Ben Nedivi, Matt Wolpert och Ronald D. Moore.

I For All Mankind har åtta år passerat sedan händelserna i den senaste säsongen. Under den tiden har Happy Valley expanderat märkbart på Mars med hjälp av nya partnerskap mellan tidigare fiender. Rymdprogrammet har nu ett tydligt fokus på att komma över värdefulla och mineralrika asteroider med potentialen att säkra både Mars och Jordens framtid.

Höjdpunkter på Apple TV+ i november 2023
Foto: Apple TV+

Monarch: Legacy of Monsters (säsong 1) – 17 november

Ännu en sci-fi-satsning som tar plats på Apple TV+ i november är äventyrsserien Monarch: Legacy of Monsters, med Kurt Russell, Wyatt Russell, Christopher Heyerdahl och Mari Yamamoto m.fl. i rollerna.

Monarch: Legacy of Monsters utspelar sig i en värld där monster finns på riktigt och San Francisco har ödelagts efter ett slag mellan Godzilla och Titaner. I handlingarnas centrum hittar vi två syskon som genom att följa i sin pappas fotspår försöker gå till botten med familjens koppling till en mystisk organisation som går under namnet "Monarch".

Höjdpunkter på Apple TV+ i november 2023
Foto: Apple TV+

Hannah Waddingham: Home for Christmas – 22 november

Ted Lasso-stjärnan Hannah Waddingham bjuder in till ett storslaget julfirande i London Coliseum. I musikalens tecken och med en rad spännande gäster sparkar Emmy-vinnaren igång uppladdningen inför den stundande julen.

Hannah Waddingham: Home for Christmas är regisserad av Hamish Hamilton.

Höjdpunkter på Apple TV+ i november 2023
Foto: Apple TV+

The Velveteen Rabbit – 22 november

Baserad på Margery Williams klassiska barnbok, Den lilla tygkaninen, kommer nu en filmadaption till Apple TV+ i slutet av november. Berättelsen är en hyllning av magin i villkorslös kärlek, som gestaltas genom en 7-årig pojken som får en ny favoritleksak i julklapp och upptäcker en magisk ny värld – och en livslång vän.

I rollerna ser vi Phoenix Laroche, Alex Lawther, Helena Bonham Carter och Nicola Coughlan m.fl.

Höjdpunkter på Apple TV+ i november 2023 – Slow Horses
Foto: Apple TV+

Slow Horses (säsong 3) – 29 november

Thrillerkomedin Slow Horses, med Gary Oldman, Jack Lowden och Kristin Scott Thomas m.fl. är tillbaka med sin tredje säsong mot slutet av månaden. Serien kretsar kring ett gäng MI5-agenter som till följd av ödesdigra misstag placerats i en avsides avdelning av organisationen. I den tredje säsongen dras avdelningen in i en konspiration som hotar att rasera hela MI5.

NÄSTA ARTIKEL