Första bilderna från Noomi Rapace rymdserie Constellation

Första bilderna från Noomi Rapace rymdserie Constellation

  • Apple TV+
Filmtopp
07 december 2023 kl. 15:12

Sanningen om rymdresornas dolda historia

Apple TV+ släpper de första bilderna från "Constellation”, en ny psykologisk actionthriller i rymdmiljö. Huvudrollerna spelas av Noomi Rapace och Jonathan Banks.

Noomi Rapace är aktuell med den nya rymdserien Constellation som görs för Apple TV+. I serien spelar hon Jo, en astronaut som återvänder till jorden efter en katastrof i rymden. Väl tillbaka inser hon att viktiga delar av hennes liv verkar saknas. Det actionfyllda rymdäventyret utforskar det mänskliga psykets mörker och en kvinnas desperata jakt på sanningen om rymdresornas dolda historia, med ett hopp om att få tillbaka allt hon förlorat.

 Serien är skapad av Peter Harness (The War of the Worlds, Doctor Who) och i andra roller syns Jonathan Banks, James D'Arcy, Julian Looman, William Catlett, Barbara Sukowa, samt Rosie och Davina Coleman. Bakom kameran står Breakind Bad-regissören Michelle MacLaren, Oliver Hirschbiegel (Downfall) och Joseph Cedar (Footnote).

Nedan följer de första bilderna från serien:

Jonathan Banks i Constellation
Jonathan Banks i "Constellation". Foto: Apple TV+
Noomi Rapace i Constellation
Noomi Rapace spelar astronauten "Jo". Foto: Apple TV+

“Constellation” har premiär den 21 februari på Apple TV+. Då släpps de första tre avsnitten. Därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan fram till den 27 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL