Apple gör komediserie med Matthew McConaughey och Woody Harrelson

Apple gör komediserie med Matthew McConaughey och Woody Harrelson

  • Apple TV+
Filmtopp
16 mars 2023 kl. 07:03
ANNONS
ANNONS

Skapad av Schitt's Creek-författaren

Apple TV+ har beställt en ny komediserie med Matthew McConaughey och Woody Harrelson i huvudrollerna. Bakom serien står Emmybelönade David West Read, som skrev och producerade “Schitt’s Creek”.

"Alright, alright, alright!" Oscrsbelönade Matthew McConaughey och Triangle of Sadness-aktuella Woody Harrelson teamar upp för att låta komedin flöda. Just nu spelar de nämligen in en ny TV-serie för Apple TV+.

Enligt streamingtjänsten ska serien, som i dagsläget saknar en officiell titel, bjuda på en innerlig och udda kärlekshistoria som kretsar kring det märkliga, men fina, bandet mellan Matthew McConaughey och Woody Harrelson. Matthew och Woodys vänskap ställs på prov när deras familjer gör ett försök att bo tillsammans på Matthews ranch i Texas.

Om skådespelarna spelar upphöjda versioner av sig själva i en sorts mockumentär/alternativ verklighet, framkommer inte. Däremot vet vi att Harrelson och McConaughey producerar serien tillsammans med show runnerm David West Rea, som tidigare har legat bakom succén Schitt's Creek.

Serien är den senaste i raden av samarbeten mellan Apple TV+ och Skydance Television. The Big Door Prize, som också kommer från skaparen David West Read och Foundation finns båda med bland tidigare samarbeten. The Big Door Prize har premiär på Apple TV+ den 29 mars och den andra säsongen av Foundation släpps i sommar.

Något premiärdatum för Matthew McConaugheys och Woody Harrelsons komediserie finns i dagsläget inte.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL