Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Actionthrillern Echo 3 med Luke Evans till Apple TV+

Actionthrillern Echo 3 med Luke Evans till Apple TV+

  • Apple TV+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2022

Har världspremiär i november

Tillsammans Luke Evans gör Oscarsbelönade manusförfattaren Mark Boal en ny TV-serie för Apple TV+. "Echo 3" beskrivs som ett "mångbottnat drama" i ett "explosivt" och "hemligt" krig.

Apple avslöjar nu premiärdatumet och de första bilderna från den 10 avsnitt långa actionthrillern Echo 3, skapad av Oscarsbelönade Mark Boal ("The Hurt Locker", "Zero Dark Thirty"). Huvudrollerna spelas av Luke Evans, Michiel Huisman och Jessica Ann Collins. Apple Original-serien är inspelad i Colombia på både engelska och spanska och är producerad av Keshet Studios.

Echo 3 är en actionfylld thriller utspelad i Sydamerika. Serien följer den unga forskaren Amber Chesborough (Collins) som försvinner längs gränsen mellan Colombia och Venezuela. Ambers bror Bambi (Evans) och make Prince (Huisman), båda med militär erfarenhet och ett komplicerat förflutet, kämpar för att hitta henne. En jakt som leder till mångbottnat drama i ett explosivt, hemligt krig.

Echo
Foto: Apple TV+

En thriller om hemliga operationer

I rollistan finns även Martina Gusman, James Udom, Maria Del Rosario, Alejandro Furth, Juan Pablo Raba och Bradley Whitford. Echo 3 är baserad på den prisbelönta serien When Heroes Fly, skapad av Omri Givon, inspirerad av Amir Gutfreunds roman.

– Jag är hedrad över att få samarbeta med teamet på Apple TV+, som gav mig möjligheten att göra den serie jag ville göra. En serie som känns stor och meningsfull och vägrar att följa några regler. Det här är en thriller om hemliga operationer och en berättelse om internationella intriger som utspelar sig i Colombia - ett land som jag bara tidigare känt till, men omedelbart blev kär i, säger Boal.

Den 23 november släpps de tre första avsnitten, vilka följs av ett nytt avsnitt i veckan fram till den 13 januari 2023.

NÄSTA ARTIKEL