Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Idris Elba

Apple gör film med Idris Elba

Kristian Andersson | Nyhet
17 augusti 2020
Kristian Andersson | Nyhet
17 augusti 2020

Idris Elba jobbar tillsammans med Apple.

Det är teknikgiganten har ett tag varit i ett budkrig om att få göra en romantisk spionfilm med Idris Elba i huvudrollern. Nu visar det sig att Apple har vunnit budgivningen.

Apple vinner rättigheterna till en ny storfilm skriven av Travon Free och med Idris Elba i huvudrollen. Än så länge vet vi inte särskilt mycket om projektet, förutom att det beskrivs som en romantisk spionthriller i Afrika och att Simon Kinberg, som bland annat ligger bakom X-Men: Dark Phoenix, ska producera kalaset.

Det märks att Apple just nu är på jakt efter filmer till sin nya streamingtjänst då de bland annat har finansierat Emancipation med Will Smith i huvudrollen och Martin Scorseses Killers of the Flower Moon. Det sistnämnda projektet beräknas kosta över 200 miljoner dollar, men som vi redan vet så har Apple djupa fickor och är idag världens största bolag värderat till 1,3 biljoner dollar.

Nästa film vi kommer att se Idris Elba är Concrete Cowboys, som har sin premiär på Toronto film festival nästa månad. Han medverkar också i James Gunns The Suicide Squad berättar Heat Vision.

NÄSTA ARTIKEL