Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hemlig prequel till Rosmarys Baby?

Hemlig prequel till Rosmarys Baby?

Kristian Andersson | Nyhet
04 juli 2022
Kristian Andersson | Nyhet
04 juli 2022

Vad händer i lägenhet 7A?

"Apartment 7A" blev nyligen färdig och nu går det rykten om att filmen är en "Rosemarys Baby"-prequel.

Tidigare denna månaden blev den psykologiska thrillern Apartment 7A färdig, en film som finansierats av produktionsbolaget Paramount. Filmen regisserades av Natalie Erika James som ligger bakom flera skräckfilmer. I Apartment 7A får vi se skådespelare som Julia Garner, Dianne West och Kevin McNally.

Nu har sajten Bloody Disgusting rapporterat att Apartment 7A i själva verket är en prequel till Rosemarys Baby. Om det är sant så blir det den tredje produktionen av den mycket kända skräckfilmen, vars förlaga skrevs av Ira Levin 1967 och som filmatiserades för första gången 1968. För regin stod då Roman Polanski.

Bloody Disgusting menar att en säker källa bekräftar att Apartnent 7A är en hemlig produktion om vad som skedde i lägenhetshuset innan Guy och Rosemary flyttade dit, att den ska handla om deras granne – kvinnan som hittas död på marken i första filmen.

Det senaste vi fick se inom "Rosmary-temat" var en miniserie från NBC 2014 med skådespelare som Zoe Saldana, Patrick J. Adams och Jason Isaacs.

 

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL