Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Anthony Mackie förhandlar om The Woman in the Window

Anthony Mackie förhandlar om The Woman in the Window

Kristian Andersson | Nyhet
21 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
21 augusti 2018

Anthony Mackie i förhandlingar om en roll i filmen "The Woman in the Window".

Nu har vi fått ny information om att en ny skådespelare är under förhandlingar om en roll i "The Woman in the Window", nämligen Anthony Mackie.

Enligt Variety är Anthony Mackie, som bland annat har haft en roll i The Hurt Locker, just nu i förhandlingar om att få en roll i The Woman in the Window, som bland andra Amy Adams och Julianne Moore ska medverka i En film som kommer göras av produktionsbolaget Fox.

Filmen är baserad på A.J. Finns bästsäljande roman som blev den mest köpta boken för vuxna under 2018. I filmen kommer Adams att spela Dr. Anna Fox, en kvinna som bor i New York och spenderar dagarna med att dricka sprit, kolla på gamla filmer och tjuvkika på sina grannar.

När familjen Russells flyttar in i huset mitt emot Annas lägenhet möts hon av en riktigt trivsam amerikansk familj, något hon inte riktigt gillar. Men med tiden förstår Anna att det är något mystiskt med denna nyinflyttade familj.

Gary Oldman, Wyatt Russell och Brian Tyree Henry kommer också att medverka i filmen. Joe Wright står för regisn och följer ett manus skrivet av Tracy Letts Rudin. Eli Bush står som producent.

The Woman in the Window har premiär den 4 oktober 2019

Är du också peppad på en film med denna fantastiska skådespelare ensemble?