Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Anna Gunn talar ut om hatet mot Skylar i Breaking Bad

Anna Gunn talar ut om hatet mot Skylar i Breaking Bad

Axel Diedrichs | Nyhet
01 juli 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
01 juli 2018

Anna Gunn är glad att hon tog sig genom hatet mot Skylar.

Skådespelerskan Anna Gunn öppnar upp sig och berättar om hur hon upplevde hatet mot hennes karaktär Skylar i den kanske mest hyllade TV-serien någonsin. 

Minns du hur hatad karaktären Skylar var när dundersuccén "Breaking Bad" sändes? Om inte, kan jag förfriska ditt minne: Periodvis var föraktet mot henne riktig, riktigt illa. Det finns många som menar att hon förstörde en annars perfekt serie. Det har skrivits krönikor och listor om varför fans ogillar Walters fru. I en intervju med New York Magazine försvarade seriens skapare Vince Gilligan sin karaktär; han menar att det inte går att ifrågasätta Skylars negativa inställning mot att Walter mördar folk och tillverkar droger som sedermera köps av barn.

I en intervju med Entertainment Weekly delar Anna Gunn med sig om perioden då hennes rollfigur var som allra minst omtyckt av fansen: 

Det skakade om mig. Som skådespelerska är det inte alltid mitt jobb att göra karaktärer folk gillar. Hatet mot Skylar var inte nödvändigtvis en trevlig upplevelse att gå genom, men det var fascinerande. Det skapade en jordskalvs-förändring i mitt liv. Jag är glad att jag tog mig genom det och slutligen insåg att det inte handlar om mig.

Anna Gunn blev nominerad till tre Emmys för sin insats i Breaking Bad och vann två av dem. 

NÄSTA ARTIKEL