Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Anna Brolin är Farmens nya programledare

Anna Brolin är Farmens nya programledare

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juni 2020

Leder programmet tillsammans med Hans Wincent.

Den vana programledaren Anna Brolin får uppgiften att leda en av mest populära TV4:s långkörare.

I sommar startar inspelningen av den fjortonde säsongen av TV4:s flaggskepp "Farmen". Ny programledare blir Anna Brolin som tillsammans med mentorn Hans Wincent kommer att hålla ordning på nästa gäng färgstarka deltagare.

– Att få arbeta med ett program som Farmen där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla, men ack så aktuella, livet ska verkligen bli superroligt. Det är ett program som minst sagt engagerar och har enormt mycket tittare. Jag hoppas kunna sätta min egen prägel på programmet och vara med och bidra till att årets deltagare får en härlig och spännande sommar. Som sportjournalist ser jag såklart fram emot de stenhårda tävlingsmomenten lite extra och att se deltagarna utvecklas under resans gång, säger Anna Brolin.

Anna Brolin har jobbat på TV4 sedan 2008 och har lång erfarenhet av att programleda sport, nyheter och aktualitetsprogram. Hon programleder även Biggest Loser, men Farmen blir en helt ny typ av utmaning.

– Jag ser verkligen fram emot att lära mig grunderna i det enkla livet på farmen där jag själv har mycket att lära. Samtidigt ska jag erkänna att jag inte har särskilt mycket erfarenhet av djur och är ärligt talat ganska lättskrämd. Så det blir lite av egen KBT-behandling i det avseendet. Wincent kommer nog behöva ha mycket tålamod med mig innan jag hunnit bli kompis med alla djuren på gården, säger Anna Brolin.

I realityserien Farmen, långt bort från moderniteter som uppkoppling, surfplattor och smarta telefoner samt el och rinnande vatten lever ett antal deltagare som människor gjorde på 1800-talet. Samtidigt kämpar de mot varandra i en stenhård tävling med taktik och rackarspel för att ta hem vinsten på en halv miljon kronor.

"Farmen" sänds under våren 2021.

Fortsätt scrolla för fler nyheter!