Anledningen att Predator skjuts upp

Anledningen att Predator skjuts upp

Uppdaterad 04 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 02 augusti 2018 kl. 13:08
ANNONS
ANNONS

Shane Black förklarar varför de fick spela in nytt material till filmen "The Predator".

Du kanske redan känner till att "The Predator" skjuts upp, men nu kan du ta reda på varför. Regissören Shane Black menar att fördröjningen beror på att klimatet inte varit rätt och att inspelningsschemat komplicerats då de behövt göra omtagningar på scener som flyttas från dagen till natten.

Det var från början bestämt att filmen skulle haft sin premiär tidigt detta i år, men blev framskjuten till hösten. Shane Black berättar nu varför han och produktionsbolaget 20th Century Fox valde att göra just detta.

Anledningen till att filmen skjuts upp är för att de var tvungna att spela in i filmen vid rätta väderförhållanden och tidpunkter under dagen. Black beskriver också att det inte endast var väderförhållande och tidpunkt under dagen, läs mer här nedan:

När jag såg materialet från filmens klimax kändes inte Rovdjuret rätt. Han ser inte läskig ut på dagtid. Så vi justerade handlingen en aning för att kunna ha råd att backa bandet och fokusera på de läskigare elementen och att spela in det nattid. Så, bokstavligt talat, skillnaden är natt och dag. Vi tog allt från dagen och placerade det i mörker.

Passa också på att de de senaste bilderna ur filmen. Är du sugen på en ny Predator-film?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL