Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tyngre andra avsnitt i Bingo & Julia: "Lever på hoppet"

Tyngre andra avsnitt i Bingo & Julia: "Lever på hoppet"

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 september 2023

Dramatisk fortsättning på kändisparets realityserie

Efter ett lättsamt första avsnitt blir det tyngre i det andra avsnittet av "Bingo & Julia" när huvudpersonerna Bingo Rimér och Julia Franzén tvingas ta i barnfrågan.

Förra veckan var det premiär för den helt nya realityserien Bingo & JuliaAmazon Prime Video där tittarna närgånget får följa Bingo Rimérs och Julia Franzén i deras händelserika lyxliv. Medan det första avsnittet bjöd på mycket skratt och lycka med bådas familjer samlade i Marbella, tar det andra avsnittet en mer seriös vändning.

Tidigt in får vi se Julia bryta ihop över den bristande respekt som Bings ex-fru Katrin Zytomierska visar henne när hon försöker förklara planerna på att skaffa egna barn. Längre in får vi även veta att förutsättningarna inte är allt för goda för dem.

Tyngre andra avsnitt i Bingo & Julia: "Lever på hoppet"
Foto: Amazon Prime Video.

Det blir tyngre andra avsnitt i Bingo & Julia: "Lever på hoppet"

Julia känner stress över att skaffa barn och vill dela med sig av hennes och Bingos planer på att åka till Los Angeles och "plantera in tvillingar". Men det är inte alla medlemmar i familjen som verkar vilja lyssna särskilt noga – Katrin väljer flera gånger om att fullt ut ignorera Julia genom att byta samtalsämne. 

– Katrin är inte intresserad av någon annan än sig själv. Om jag ska få min röst hörd så ska jag säga något som handlar om henne, för det tycker hon är intressant, säger Julia till tittarna. 

Snart får vi veta att Julia tagit reda på hur hennes förutsättningar att skaffa barn ser ut. Även om möjligheten finns, berättar hon att oddsen inte är helt på hennes sida:

– Jag har gjort hälsotest och allting. Jag har 100/100 poäng i min hälsa, men så gör jag det här fertilitetstestet som visar att jag väldigt få ägg, att jag är tidig i klimakteriet. Det blev en sån chock för att jag är frisk i övrigt. 

När alla tankar kommer ikapp Julia brister hon ut i tårar. 

– Det här med barn är en så himla känslig grej för mig. När jag ska berätta om situationen för alla tänker jag att det hade varit skönt om de lyssnade, men det blir bara avbrott. Jag tänker att Bingo hade kunnat stötta mig lite, att det kan vara seriöst, säger hon.

Att Katrin ska ha betett sig oförskämt mot Julia är ingenting som Bingo – av ren vana från att ha varit gift med henne – märkt av:

– Jag är så van vid att höra Katrins tjat och gnat att jag tror att det rinner nog av lite grann. Man vänjer sig, säger han.

Gällande barnsituationen menar Bingo att han, så länge det finns en promilles hopp om att få barn med Julia, inte tänker tillåta mig själv att gråta eller bli ledsen. Att han lever på det hoppet.

Du ser "Bingo & Julia" på Amazon Prime Video. Nytt avsnitt varje fredag.

Frank Stenhammar

NÄSTA ARTIKEL