Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trailer till serien om scamföretaget LulaRoe

Trailer till serien om scamföretaget LulaRoe

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 augusti 2021

Explosiva intervjuer med grundarna.

Dokumentärserien "LulaRich" djupdyker i upp- och nedgångarna för det ökända marknadsföringsföretaget LuLaRoe. Premiär på Amazon Prime Video den 10:e september.

MER LÄSNING:

I den kommande dokumentärserien LulaRich som består av fyra delar, går skaparna bakom hyllade Fyre Fraud till botten med det hårt ifrågasatta klädföretaget LulaRoe. I explosiva intervjuer konfronteras dess grundare, och likaså får vi insikter i företagets högst tvivelaktiga affärsmodell. 

Se trailern till "LulaRich" här: 

Om LulaRoe

Det amerikanska företaget LulaRoe grundades 2012 av paret Deanne Brady & Mark Stidhamoch och nådde tidigt stora framgångar inom sin försäljning av kvinnokläder. De sålde ofta produkter via sociala medier och nätverkande (läs: pyramidspel). Under 2016 uppskattades LulaRoe ha sålt produkter för över en miljard dollar, vilket gjorde företaget till ett av de största inom sin kategori. Under 2017 var det omkring 80 000 distributörer som sålde åt företaget. De oundvikliga motgångarna skulle dock komma när det uppdagades bristande kvalitet i deras produkter. Likaså skulle det anklagas hårt för tveksamma affärsmodeller. 2019 stämdes företaget för att vara en pyramidblåsning. Sedan dess har de negativa rubrikerna kring LulaRoe fortsatt att hagla ner. 

"LulaRich" har premiär på Amazon Prime Video den 10:e september. Alla avsnitt släpps samtidigt.

 

NÄSTA ARTIKEL