Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Boys säsong 3 – Detta vet vi

The Boys säsong 3 – Detta vet vi

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2020

Kommer förhoppningsvis nästa år.

Just nu kan vi ta del av den nya säsongen av Amazons hyllade superhjälteserie "The Boys". Redan idag kan vi ge fansen det glädjande beskedet att säsong 3 är i görningen.

Den andra säsongen av The BoysAmazon Prime är mer intensiv än den första när Butcher och gänget är tillbaka med en ny vansinnesfärd som inte lämpar sig för den yngre publiken. Serien har på snabb tid vuxit sig omåttligt populär med världens blick fäst på de nya avsnitten som släpps varje vecka. Blir den andra säsongen det sista av ser av det brutala superhjältevåldet frontat av Karl Urban

Inte alls.

Enligt seriens showrunner Eric Kripke arbetar man sedan en tid tillbaka hårt på The Boys säsong 3, om än genom virtuella möten. På Comic Con: At Home berättade han:

– Tyvärr har världen gett oss alldeles för mycket material. Förhoppningsvis kan vi kicka igång inspelningen tidigt nästa år, men det är upp till ett mikroskopiskt virus.

Som sagt är det bara en fråga om, och inte när, vi får se The Boys säsong 3. I bästa fall ser vi den under slutet av nästa år.

I den tredje säsongen får vi även se Supernatural-stjärnan Jensen Ackles göra entré. Skådespelaren gav ett tydligt besked på Instagram om sin framtid. Han kommer att spela Soldier Boy, som Kripke lovar kommer att ge serien en hel del humor samt en skvätt Supernatural

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL