Streamingtips! Nu kan du se Role Play med Kaley Cuoco i huvudrollen

Streamingtips! Nu kan du se "Role Play" med Kaley Cuoco i huvudrollen

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
12 januari 2024 kl. 07:01

Amerikansk kriminalare från 2024 – nu på Prime Video

"Role Play" garanterar en actionladdad och komisk twist på "lönnmördargenren", där Kaley Cuocos karaktär navigerar i utmaningarna med att upprätthålla ett dubbelliv.

Role Play
Kaley Cuoco och David Oyelowo. Foto: Amazon Prime Video.

Premiär för action-kriminalaren "Role Play" på Prime Video

Med premiär i dag landar den actionladdade kriminalfilmen Role Play, med Kaley Cuoco i huvudrollen, på Prime Video. Som en Amazon Original kommer den att vara exklusivt tillgänglig på streamingplattformen.

Kaley Cuoco spelar huvudrollen som Emma, ​​en kontraktsmördare mer känd som Alice i privatlivet. Hennes man, spelad av David Oyelowo, snubblar över hennes sanna identitet när brottsbekämpande myndigheter ingriper. Istället för att förråda henne väljer han att gå med henne på ett uppdrag, vilket skapar förutsättningar för potentiella komplikationer...

I rollerna ser vi även Connie Nielsen, Sonita Henry, Simon Delaney, Rudi Dharmalingam, Stephanie Levi-John, Dominic Holmes, Jonathan Failla, Betty Kaplan, Angus McGruther, Julia Schunevitsch, Stacy Thunes, Cornell Adams, Moritz Berg.

Premiär för actionfilmen Role Play på Prime Video
Kaley Cuoco och David Oyelowo. Foto: Amazon Prime Video.

Filmens officiella synopsis:

Emma har en underbar man och två barn i en förort till New Jersey – hon har också ett hemligt yrkesliv som lönnmördare att hyra – en hemlighet som hennes man David upptäcker när paret bestämmer sig för att krydda sitt äktenskap med lite rollspel...

Missa inte den spännande och humoristiska actionfilmen "Role Play" som har premiär på Prime Video den 12 januari 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL