Snart premiär för Bingo Rimérs och Julia Franzéns realityserie "Bingo & Julia"

Stora avslöjandet i premiären av "Bingo & Julia"

  • Amazon Prime
Filmtopp
25 augusti 2023 kl. 09:00

Följ med bakom kulisserna i stjärnparets liv

I dag är det premiär för den nya realityserien "Bingo & Julia" med Bingo Rimér och Julia Franzén. För många tittare bjuder säsongens första avsnitt på ett stort avslöjande.

Varning för spoilers. Texten innehåller händelser ur dagens (24/8) avsnitt av "Bingo & Julia". 

Den har varit på väg ett längre tag, men i dag kan äntligen fansen se premiären av Bingo & Julia på Amazon Prime Video. I streamingtjänstens nya satsning får vi tätt följa med i kändisparet Bingo Rimérs och Julia Franzéns något knäppa familjeliv. Det första avsnittet bjuder på en tripp till Marbella, em hel del skratt och vad som för många kommer att vara ett stort avslöjande.

Stora avslöjandet i premiären av "Bingo & Julia"
Foto: Amazon Prime Video.

Stort avslöjande i premiären av "Bingo & Julia"

"Nu känns det som att folk kommer få en djupdykning in och väldigt mycket mer", sade Julia Franzén i Nyhetsmorgon inför premiären. Det första avsnittet av Bingo & Julia vittnar om att hon var uppriktig. I den nya serien får tittaren vara som en fluga på väggen och bevittna folk som verkar vara fullt sig själva. Inte bara huvudpersonerna Bingo och Julia, utan också hela deras gemensamma familj där Rimérs ex-hustru Katrin Zytomierska finns med.

– Katrin är väl alltid skeptisk först, men nu är hon nog positiv också, skämtade Julia i Nyhetsmorgon om Zytomierskas medverkan.

Bingo & Julia bjuder så här långt inte på något drama, istället är det familjens och vardagens härligheter som präglar premiären. Däremot hinner det bli lite nervös stämning innan säsongens första avsnitt går i mål. Tittarna får nämligen följa med när Bingo samlar kraft och ber sin svärfar Leif om lov att få fria till hans dotter Julia. 

– Jag skulle vilja fråga dig om du tycker att det är okej... eller, jag skulle vilja ha ditt godkännande att fria till din dotter Julia, säger en nervös Bingo som tagit med Leif till stranden på Marbella. 

Sex avsnitt för tittarna

Nej, paret skämtar inte när de menar att man här tar nästa steg med att öppna upp sig för sina följare. Även om många redan känner till det romantiska avslöjandet, så är det först nu som alla får se hur det gått till i realtid. Bingo & Julia kommer att rulla en bit in på hösten.

Sammanlagt består den första säsongen av sex stycken trettio minuter långa avsnitt. Serien streamas på Amazon Prime Video. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL