Snart premiär för Bingo Rimérs och Julia Franzéns realityserie "Bingo & Julia"

Snart premiär för Bingo Rimérs och Julia Franzéns realityserie "Bingo & Julia"

  • Amazon Prime
Filmtopp
Uppdaterad 25 augusti 2023 kl. 07:10 | Publicerad 08 augusti 2023 kl. 09:45

Se den officiella trailern här

Snart är det premiär för "Bingo & Julia" på Amazon Prime Video. I den nya realityserien får vi följa med i Bingo Rimérs och Julia Franzéns extravaganta liv. Se trailern här.

I den nya serien Bingo & Julia får tittarna en djupdykning i Bingo Rimérs och Julia Franzéns underbara, händelserika lyxliv. Paret bjuder in oss till att följa dem i Stockholm, Marbella och Jämtland. Utöver glamouren, får vi även ta del av de varma och något galna familjerelationerna.

Julia, som har levt ett liv bestående av lyx i USA och Spanien, har nu blivit inkastad som styvmamma tillsammans med Bingo och hans barn, styvbarn och ex-fruar. En bonusfamilj som inte liknar någon annan med tre barn, exfrun Katrin Zytomierska, familjesemestrar i Marbella och gemensamma sommarställen i Stockholms skärgård. Humor, konflikter och kärlek garanteras. 

– När vi fick frågan kändes det väldigt självklart, och för mig tycker jag att det är nästa steg liksom. Att man ska få följa våra liv, har Julia Franzén sagt i Nyhetsmorgon.

Se trailern till "Bingo & Julia" här:

Då har "Bingo & Julia" med Bingo Rimér och Julia Franzén premiär

Den efterlängtade realityserien Bingo & Julia är producerad av Nexiko och består av sex stycken 30 minuters avsnitt. Bingo & Julia kommer att ha exklusiv premiär på Prime Video fredagen den 25 augusti. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje fredag.

"Bingo & Julia" är en fortsättning på den satsning Amazon Prime Video gör nu på svensk reality, där de redan släppt titlar som "LOL: skrattar bäst som skrattar sist", "Good Luck Guys" och "The Bridge".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL