Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här är rollen som ger Dwayne Johnson den högsta lönen i Hollywoods historia

Så mycket betalt får Dwayne Johnson för den nya rekordrollen

  • Amazon Prime
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
13 augusti 2023
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
13 augusti 2023

Får störst arvode i Hollywoods historia

Enligt amerikanska medier får "The Rock" Dwayne Johnson det högsta arvodet som någonsin getts ut till en skådespelare. Detta för filmen "Red One", en kommande actionkomedi av Jumanji-regissören.

Samtidigt som det pågår strejker i Hollywood för skådespelares arbetsvillkor går det betydligt bättre för andra. I dag rapporterar flera amerikanska tidningar att Dwayne Johnson nu får det högsta arvodet genom tiderna för den nya filmen Red One som kommer till Amazon Prime Video. I filmen ser vi även Marvelstjärnan Chris Evans, Oscarsbelönade J.K. Simmons och den norske Beck-stjärnan Kristofer Hivju.

Så mycket betalt får Dwayne Johnson för den nya rekordrollen
"Jumanji: The Next Level" (2019). Foto: Sony Pictures Releasing.

Så mycket betalt får Dwayne Johnson för den nya rekordrollen – passerar Robert Downey Jr.

Mycket hålls hemligt runt handlingen i Red One, men vi förstår att Dwayne Johnson spelar en befälhavare vid namn Callum Drift. Enligt uppgifter kommer Dwayne Johnson att få hela 50 miljoner dollar för rollen, vilket innebär ett nytt rekord. Den som tidigare hade fått bäst betalt för en film var Robert Downey Jr. (nu aktuell med Christopher Nolans Oppenheimer), som fick 40 miljoner dollar för sin medverkan i Captain America: Civil War.

Red One regisseras av Jake Kasdan som tidigare haft framgångar tillsammans med Johnson på de två senaste Jumanji-filmerna. Ännu finns det inget premiärdatum för deras nya film, men den förväntas nå Prime Videos utbud senare i år. Filmtopp uppdaterar dig så snart vi vet mer om produktionen.

NÄSTA ARTIKEL